Önskeoutfit // Wish outfit

Om jag hade något tillfälle att klä upp mig lite extra till just nu hade jag gärna hoppat i outfiten nedan. Jumpsuiten från Asos är jag totalt förälskad i, så pass att jag överväger att köpa den till efter jag fött barn. Min kropp har ju inte ändrats särskilt mycket nu men den kommer ju att göra det så det känns onödigt att köpa grejer i min storlek just nu, som sitter tight. Men hur fin är den inte? Jag tänker att jag kanske kan köpa den och ha som min första ”Gå ut outfit” efter vår bebis har kommit? Haha. Jag försöker hitta alla anledningar. Fin är den i alla fall och därför vill jag tipsa er om den.

Köp den någon av er – och rocka den åt mig!! <3 Länk HÄR (adlink)

// If I had a special thing to attend to soon that I had to be very preppy I would so wear the outfit below. Im totally obsessed with the jumpsuit from Asos, In a way where Im like thinking if I should by it for myself as a gift until after giving birth. I haven’t really changed that much in my body yet but I will so it makes no sense for me to buy it now. Ah, so, since I love it I wanted to show you guys it. You can get it and don’t forget to rock it for me!! <3 Link HERE (adlink)

 

 

wish outfit

 

6 reaktioner på “Önskeoutfit // Wish outfit”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.