Förstår innebörden av HANGRY, fräscht hår och cravings // Totally get what Hangry means now, fresh hair and cravings

Igår var ju som sagt vår ”lyx-fredag” som jag var omåttligt taggade på som ni säkert märkte haha. Jag var verkligen som ett barn på julafton över att ha en mysig fredag ihop under säsong, att få ha en sådan mysig dag och sedan gosa upp oss i soffan med middag, Idol och tända ljus.

Blev lite köriga timmar däremellan men när går det ens som man tänkt sig? Allt handlar ju om inställningen hur man tacklar allt som kan komma upp.. och som gravid och hungrig kan det bli lite överdrivet sura miner haha. Jag ska berätta!

Här var jag i alla fall hos frissan, jag var på Salon In The Tower (Tack Ann!) och tog ut mina hairtalks för att sätta om dom. Dom hjälpte mig ta ur dom, tvätta håret ordentligt och föna det utan extensions sedan fäste som tillbaka dom. Till vänster ser ni mitt hår utan hairtalk och till vänster med. Som ni ser blir mitt hår fylligare med hairtalk i, framförallt i topparna. Mitt hår var i övrigt väldigt friskt sa dom, det glädjer mig! Kanske är det den där magiska gravidgrejen? Många säger ju att man får fint och tjockt hår under graviditeten.. men att det brukar försämras när man ammar. Who knows, jag blev glad över det i alla fall och tänkte att också kanske kan ha att göra med dom vitaminer jag äter nu när jag är preggo. Jag blev nöjd med isättningen av hairtalk och så toppade vi det, jag ville att hon skulle klippa luggen lite mer och forma den mot ansiktet, jag har fastnat för att ha lite kortare än vanligt.

Voila!

 

Men som ni vet i vardagen ibland dyker ju hinder upp och när man har förväntningar blir det alltid värre när det inte går som planerat. Men, jag är verkligen en sådan som bara rycker på axlarna i vanliga fall när saker inte går som planerat men nu igår efter att saker verkligen inte riktigt gick som vi planerat pga en kvinna som vi inte kunde styra över så slutade det med att vi inte kunde äta snabbt ihop på frisersalongen som planerat. Saker som är helt oväsentliga brukar jag inte lägga energi på men igår resulterade denna situationen till att jag nu förstår innebörden av vad HANGRY betyder. Big time. Jag blir inte sur annars när jag är hungrig (som Jacob blir) men igår… aj aj. Jag var vansinnig haha! Herregud. Och så skulle inte bara inte hinna äta utan vi bli sena till vår massage (typ 20-30 min) pga denna människa vi väntat på i onödan som bara inte dök upp, så taskigt tyckte jag men så väl på massagebänken (kom 2o min sent) så kunde jag slappna av och så låg jag och tänkte ”Hur många sådana här sura dagar har jag om året?” jag började räkna, kom fram till att det kanske är 5 gånger om året, J instämde och sa att jag kunde räkna dom dagarna på en hand och en sådan dag var igår. Där och då insåg jag att här med ska jag Sanne Josefson alltid ha med mig bars i väskan när jag är gravid, jag blir arg som ett bi när jag är hungrig för tillfället så jag ska se upp för att bli lite för hunrig i fortsättningen haha!!! Så olikt mig. Jag var genuint arg och ledsen för att det inte blev som planerat! Hormoner…?

Men här ser ni ju, en bagel med ost, ägg och bacon. Gjorde mig betydligt gladare! Tryckte i mig den på 2 minuter då vi hade så bråttom till massagebänken.

Och såhär nöjd var jag efter massen! Här började hormonerna lätta lite haha… Watch out for pregnant women!

Men hormonerna var inte bortblåsta ännu och överallt på Whole Foods kryllade det av min enda craving, Kambucha, som jag inte får dricka och tittade argt på flaskorna…

Sedan efter vi handlat kom jag hem, hade fått hem tygprover till kommande kollektioner och så satte jag mig med det en stund. Det var en mysig liten stund. Ser fram emot kommande kollektioner och projekt!

Sedan blev det en sådan mysig fredagskväll som vi hade planerat. J lagade thaimat, kikade på Idol, åt godis och myste i soffan. Utanför fönstrena var himmelen rosa <3 Och jag tar med mig i fortsättningen att ladda upp med frukt och bars i väskan, för allas bästa haha.

4 reaktioner på “Förstår innebörden av HANGRY, fräscht hår och cravings // Totally get what Hangry means now, fresh hair and cravings”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.