Crystal Beach, Canada

Igår, söndag bjöd Buffalo på 27 grader och sol så vi hakade på mäklaren vi har ihop med hennes guddotter Grace till Kanada. Vi stack hemifrån vid 11 och det tog bara 30 minuter till den beach club, Buffalo Canooe Club som mäklaren har medlemskap på. Det gick fint när vi skulle över gränsen, både dit och hem, dom var så vänliga. Jag blir alltid nervös vid passkontroller när man ska in i Usa, trots att jag har visum och allt har blivit väldigt mycket enklare sedan vi gifte oss.

Strax innan 12 kom vi fram till Crystal Beach som var så vindstilla och fin. Vi slog oss ner i sanden på varsin stol och njöt av vädret. Vilken väl spenderad söndag! Jag tyckte synd om J som var och tränade. Vi låg och pratade om livet, hockeyvärlden, kärlek, barn och massa annat. När vi hörde att det var världens liv uppe i klubbhuset förstod vi att fotbollsmatchen var igång, Fotball Sunday är superstort i Usa så vi smet upp och käkade lunch och hejade lite på Bills som tyvärr förlorade. Vi svalkade oss, njöt av efter middagssolen, åt glass och sedan åkte vi hem på eftermiddagen lite rödbrända.

En bättre söndag <3 Tack Maureen för att du tog med oss!!

Bikini: Nakd Klänning: Fynd i Positano

// Yesterday it was so hot in Buffalo, we decided to come with our realtor Maureen and her god daughter Grace to Canada. They invited us to join them to Buffalo Canoe Club at Crystal Beach. It was so nice!! What a well spent sunday. We hung out, talked about everything and nothing, had lunch, watched fotball, had ice cream, talked a little more and enjoyed the sun in the afternoon before we went back home. Loved it! Thanks Maureen for brining us <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.