Virkad liten rosa dröm // Crochet pink little dream

Den här lilla virkade klänningen har jag glömt visa er! Jag tycker den är så söt, jag är inte ett stort fan av rosa över lag men ljust sådan här gammelrosa är en stor favorit. Den var lite pösig på mig och jag brukar gilla att markera midjan eftersom jag inte är så lång, så jag virade ett skärp från Zadig & Voltaire i midjan för att få lite mer form på den. Sedan att jag är ett fan av höga kragar och lång ärm på korta klänningar vet ni som följt mig länge att jag fullkomligt älskar!

Ni hittar klänningen HÄR. Jag beställde den i storlek S.

Foto: Pavel Maira

// I forgot to show you this pink little crochet dream. I love it. Im not a big fan of pink but blushed pink is a favorite and turtle neck is my other fave thing on dresses. I styled it with a belt from Zadig & Voltaire, I just needed to wear something in my waist because im pretty short so I like when I get some kind of body shape. You find the dress HERE. I wear size S in it.

  

4 reaktioner på “Virkad liten rosa dröm // Crochet pink little dream”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.