Senaste dagarna, Busnel, Mayla, Modevisning, Inflytt, Expressen TV och familjemiddag // Past days, Busnel, Mayla, Fashion Show, Expressen TV and family dinner

Jag har försvunnit ett par dagar, vi har fortfarande inget internet men det löste jag på annat sätt nu ikväll när jag sitter i vårt nya hem i köket med fönstret öppet och med tända ljus bredvid min man, så mysigt. Så för er som undrat var jag tog vägen så har jag försökt flytta ur en lägenhet, flytta in en ny, jobba samtidigt, träffa vänner (vi åker ju snart!) fixat visum, haft min familj på besök och jobbat. Jag har inte suttit still på flera dagar och min syster sa åt mig här om kvällen på allvar att jag behöver lugna ner mig lite.. Men nu är jag här och kan visa lite från mina senaste dagar ur min telefon, det har varit fullt ös, as usual. Here we go!

Inflytt, nu är vi inflyttade och försöker planera inför nästa flytt som är om redan 6 dagar, herregud. Vi försöker njuta av lägenheten så mycket vi kan tills dess. Här i min garderob har jag inte ens fixat något ännu, det är ingen idé, alla mina kläder ligger i resväskor.

Jag har varit hos Busnel och besökt Therese och förälskade mig i denna kappan med den här fina pälsen till.

Nu har jag lagt vantarna på det och kan inte vänta att få använda det.

Jag har även varit i en annan favoritbutik, Mayla. Ska visa vad jag fick med mig hem för fina blusar!

Jag har varit och blivit sminkad av bästa Nathalie Berzelius, som sminkade mig på vårt bröllop men denna gången sminkade mig inför Antonio Axu’s visning. Såhär tjusig blev jag!

Sara Biderman stylade oss, jag bar en jumpsuit från Self Portrait, Nathalie Berzelius sminkade oss och tjejerna från Antonio Axu’s salong piffade våra hår.

Antonio Axu har lanserat nya produkter i sitt eget namn som jag är ett stort fan av nu! Jag gillar ju att prova nya skönhetsprodukter och tipsar gärna er om det såklart. Spana in dom!

Här är jag och en av modellerna, Alexandra. Det var så roligt, jag var första modellen ut och hon andra så varje gång ropade dom upp ”Sanne!! Alexandra” Och jag blev lite förvirrad varje gång haha.

Det var en superrolig visning och vi hade sjukt kul på scenen! Ni kan se mer från den på Jon’s vlogg HÄR.

Fredagen gick i inredningens tecken och jag var jag bjuden på en pang-dag ihop med en av mina favoriter online, Sleepo.se och dagen började med brunch på Greta på Scandic Haymarket, deras avocadomackor är enligt mig dom bästa i Stockholm. Vi fick även ta del av en massa härlig höstinspiration! Idag får ni 20 % rabatt på Sleepo.se fram till klockan 00.00 med rabattkoden ’HAPPY20’

Ni ser ju vilken pangfrulle och inte nog med den goda frukosten vi fick även ta del av en massa höstinspiration från Mille Notti, Sleepo och Inbed och träffa massa härliga inredningsbloggerskor.

Efter ett möte ihop med min syster hos Cube för att prata om…. min youtubekanal, det ni. Hur låter det? Att jag planerar att börja vlogga?! Efter mötet åkte vi och mötte upp Sleepo-gänget på Formexmässan och vilket himmelrike för någon som mig som just flyttat in i ny lägenhet. Denna blå krukan nedan är snart min, kommer passa perfekt i något av våra fönster. Jag blev även kär i krukan med ormen på, så sjukt snygg och maffig. Krukorna kommer från Isadeco.

Jag spanade in Classic Collections, jag älskar deras mattor. Åh! Den svarta filten är snart hemma hos mig! Måste bara ha den i nya lyan. Spana in dom HÄR.

En gammal favorit, Chhatwal & Jonsson. Jag har köpt mycket kuddar från det märket tidigare och dom fortsätter minst sagt att leverera. Här nedan ser ni en härlig liten kompott! Jag gillade verkligen kuddarna med djurmotiv på och den blå/gröna med fågeln på är snart i vår soffa, jag tänker nog komplettera med kudden under. Så fina ihop! Spana in deras kollektion HÄR

Min familj har varit hemma hos oss och sovit kvar. Vi kollade på J’s hockeymatch, det var en välgörenhetsmatch i fredags och så åt körde vi mat från Foodora. Mys! Nu har ju vi ett extrarum så det var så mysigt att äta middag och så lägga sig skapligt för att sedan äta god frukost ihop. Härligt! Jag har alltid drömt om ett hem där jag man ska kunna ha egna stora middagar, julfiranden osv men det brukar oftast vara så att man är hos någon förälder för att det finns mer plats men nu rymmer vi en del och det känns så himla roligt att få bjuda igen! Vi fick den stora skärbrädan med vår logga ingraverad av familjevänner, den är så fin i vårt kök!

Vi tänker ha ett avlångt bord i köket nästa år men just nu har vi vårt runda marmorbord är ihop med nya stolar från Hemdesigners.se, dom heter ’Thon’ och jag älskar dom! Ni hittar dom HÄR (rea nu!) Jag kommer tävla ut en sådan fin stol snart, håll utkik.

Så mysigt med all belysning i köket på kvällen. Vi har inte så mycket annan belysning i vårt hem ännu haha.

Vi åt frulle och här står J och scramblar ägg.

Efter det var jag och mamma på Åhléns en sväng, jag inhandlade presenter och nödvändigheter till hemmet och sedan gick vi till Stockholms i särklass bästa brunchställe, Miss Clara. Wow! En klass för sig.

Vi ropade in allt från svampomeletter till pannkakor, råbiff, tonfisk tartar till en snickersvariant till avocacdomacka. Drömmig brunch alltså, ni måste prova!!

Jag Simone och min syster Linn! <3

Jag bar en topp från Mayla. Länk HÄR.

Klockan 14.30 kom en taxi och plockade upp mig för att åka till Expressenhuset och sitta i Expressen live tv och prata om Playmakers, flytt, bröllop och snuskiga män på nätet. Ni kan se hela intervjun HÄR. 

Sedan åkte jag in till stan igen och på kvällen var vi på inflyttningsfest/födelsedagsfirande hos vänner <3

Och idag har jag pustat ut. Jag vaknade utan att ha ställt klockan och andades ut ordentligt, nu är det viktigaste avklarat, inflytt och visum. Nu kan jag försöka njuta av sista tiden i Stockholm för om 6 dagar flyger vi till Buffalo och blir borta i 8-9 månader. Idag har vi haft en riktig må-bra-söndag. Vi åt frukost med vänner på Pom & Flora, varit ute och gått runt Djurgården, haft svärföräldrarna här på besök och fikat med godfika, tittat fotboll hos Marcus och Malin, haft Sillen här på besök och ätit torsk med tända ljus medan vi lyssnat poddar och laddat inför ny vecka. Nu är klockan 21.29 och vi ska krypa ner i sängen och se på något på datorn, vi har som sagt varken tv eller dator. Godnatt vänner <3

4 reaktioner på “Senaste dagarna, Busnel, Mayla, Modevisning, Inflytt, Expressen TV och familjemiddag // Past days, Busnel, Mayla, Fashion Show, Expressen TV and family dinner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.