Magiska blusar från Mayla // Amazing blouses from Mayla

Nu kommer snart hösten och det blir svårare att klä sig festligt, det är dags att hänga bort somriga klänningar och toppar som funkar att matcha ihop med små gulliga kjolar och shorts. Nu känner jag mer för långbyxor och fina blusar. Jag tycker att outfits som går att bära direkt från jobbet till en härlig AW, dejt eller festkväll är dom bästa plaggen och vad passar inte bättre än ett par fina svarta jeans, svarta kostymbyxor eller skinnbyxor nu i höst ihop med vackra skira blusar med längre ärm? Det är verkligen en signaturoutfit för mig när hösten kommer smygandes och jag inte längre drar på mig små härliga sommarklänningar när jag iväg.

Mayla har faktiskt riktigt bra kläder för just jobbsammanhang som går att hänga kvar i när man ska vidare efter jobbet med det sagt menar jag lite ”roligare kontorskläder” eller kanske mer ”riktigt chica businesskläder” Jag tycker verkligen att hela märket är väldigt stilrent, klassiskt och feminint och det är tre ord jag tycker passar in på kläder som passar kontor.

Jag vill tipsa om några helt fantastiska blusar. Nu hade jag svarta jeans på mig så jag kunde inte styla allt helt som jag ville. Denna krämfärgade blusen nedan är så himla vacker, jag bar den här om dagen och den är så skir och fin i materialet. Jag är så himla förtjust i klädda knappar och hade jag fått addera någonting på min bröllopsklänning så hade det varit det, så himla romantiskt och fint. Den här kommer jag matcha hela hösten ihop med jeans, skinnbyxor, skinnkjolar och kostymbyxor. Helt magisk är den och en investering till sig själv! Ett måste-ha-plagg. Ni hittar den HÄR.

En av mina nya favoritfärger är mörkgrönt, just faktiskt i den nyansen nedan. J tycker jag passar väldigt bra i den färgen så det kanske är därför jag ofta känner mig lite extra fin i just det. Den här modellen på blusen är så söt, lite trendig med den söta kragen och puffiga axlarna. Motivet har designern Marlenes dotter gjort, hur gulligt är inte det? Det gör blusen ännu lite finare. Jag kommer matcha den ihop med svarta byxor hela hösten! Ni hittar den HÄR.

Jag har länge varit insnöad på alla slags pyjamasliknande blusar och detta var inget undantag. Ju finare material desto snyggare tycker jag. Den här blusen ser och är så himla exklusiv i det fina sidenmaterialet och faller så fint. Jag tycker trekvartsärmarna är klockrena särskilt med dom fina vita detaljerna. Jag kommer matcha den med svarta byxor nu hela hösten och ihop med vita i vår! Ni hittar den HÄR.

En oversized randig bomullskjorta kan aldrig gå fel, klassiskt med en twist. Den kommer göra sig bäst ihop med marinblå eller svarta lite kortare kostymbyxor. Sjukt fräscht och enkelt! Kommer också vara supersnygg till skinnbyxor. Love! Ni hittar den HÄR.

2 reaktioner på “Magiska blusar från Mayla // Amazing blouses from Mayla”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.