Lägenhet i Buffalo, check! // Apartment hunting in Buffalo went fast!

I år gick letande efter en lägenhet borta i Usa fort. Vi flyttar ju till Buffalo i början på September, vi satsar på den 2a September. Ja, vi ska flytta in i vår nya lägenhet i Stockholm först… men sen. Mycket flyttande nu.

Vi har i alla fall vänner som bott i Buffalo i tio år, dom jag berättade att vi var ute och åt med nyligen. Vi fick tips på en grym mäklare av kära Ann som dom hade använt sig av när dom bodde där och jag kan säga att detta gick fort. Vi berättade att vi ville ha en trea, en two bedroom i Usa som det heter. Vi talade om att vi ville bo i Waterfront i en lägenhet och att ville ha 2 bed 2 bath och den första hon visade bestämde vi oss för så nu var det klart. Tack Ann! Mäklaren är grym.

Så, vi hyr en lägenhet i 9 månader som är fullt möblerad och ingen har bott i den förut så allt är helt nytt och fräscht. Känns jättebra att ha det klart! Woho. Så det enda vi ska fixa med är internet och sånt i år annars är det inte mycket att fixa med. Vi måste dock till vårt förråd i NY när vi kommit till Buffalo, vi tänkte ta första helgen i NY och hälsa på våra vänner där och hämta hem grejerna vi behöver. Mys! Saknar NY lite idag.

Sidospår, varför fotar alltid jenkarna i mulet väder? Här hemma satsar vi ju när vi ska fota lägenheter och lägga ut haha. Näe, nu måste jag smita. Vi får gäster från Hongkong snart!! Min fina vän John gifte sig förra helgen, vi missade varandras bröllop så vi har mycket att prata om. Nu ska jag duka upp med lite finglas och ta fram tryffelsalamin, det är ju så gott. Älskar att ha gäster!

// We are so happy it didnt take too long to find an apartment over there this time. We are moving to Buffalo in September, we are planning to leave on Sep 2nd and we had to find an apt or at least start looking before going there. We have friends who lived there before so they knew a realtor they loved so they gave us her contact and we told her what we were looking for and the first apt she showed us (on email haha) was the one, we said yes right away so now we are all set when we get there. It’s also furnished already so we dont have to think about that which make it all so much easier. Whats even better is that no one has ever lived there before so everything is new. We are going to go to NY in Sep anyways to get some stuff from our storage and hang out with some friends but other than that its not much to do.. Im just happy we have stuff left in NY so I have a reason to go haha. Well, we are happy we found a great apt that fast. Now I need to go. We have guests coming over tonight, my friends from Hongkong are coming over and I havent met them in a while. They got married last weekend and I couldnt attend and they couldnt come to our so we have a lot to talk about. Yay! Xoxo

5 reaktioner på “Lägenhet i Buffalo, check! // Apartment hunting in Buffalo went fast!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.