Sista avsnittet av Playmakers! // Last episode of Playmakers

Jag har inte lagt upp det sista avsnittet av Playmakers men jag vet att många av er har sett det. Alltså den feedbacken och kärlek jag fått från alla tittare är helt enorm, jag trodde aldrig någonsin att responsen skulle vara så varm och kärleksfull. Det jag är mest glad över är alla som tagit sig tiden och mailat, skrivit direktmeddelanden på instagram och kommit fram till mig i verkligheten och berömt. Det gör mig jätteglad. Det är läskigt att jobba i rörligt material. Jag har försökt svara på varenda meddelande som skrivits till mig <3  Jag vill i alla fall tacka er alla för den fantastiska responsen, jag hade som sagt aldrig kunnat drömma om den här typen av feedback.

I det sista avsnittet packar vi ihop lägenheten, jag har min sista fitting med min brudklänning och så avslutningsvis landar vi i Sverige igen njuter av det. Hoppas ni gillade det sista avsnittet! HÄR ser ni det.

// Last episode of Playmakers. I just want to thank you all for your amazing feedback, couldn’t ask for more. Thank you so much, it makes me so happy <3

 

1 reaktion på “Sista avsnittet av Playmakers! // Last episode of Playmakers”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.