Outfit till midsommar?

Midsommar ligger och lurar. Det är inte så långt kvar nu och varje år är det många av oss tjejer som undrar vad vi ska ha på oss och mycket hänger ofta på vädret.

Jag tycker såhär – satsa på roliga solglasögon och en superfin krans då funkar det mesta ner till. Om du kommer i ett par enkla jeans med en blommig topp och en fin krans så tycker jag det kan vara lika fint som en fin långklänning. Om det passar klädkoden på det firande du ska på förstås! Jag har dom senaste åren klätt mig väldigt enkelt och lagt fokus på kransen. Jag har beställt min krans dom senaste åren och blivit jättenöjd. Om du är duktig på att göra det själv ska du såklart göra det men i mitt fall har det nog varit bäst så, haha.

Jag spanade igenom några gamla bilder från olika midsommarfiranden och som jag ser här nedan så bar jag byxor ett år, dom marinblå byxorna och den vita toppen är min egen design. Det var förmodligen en sista sekunden lösning när det inte blev så varmt som jag planerat. Jag vet nämligen vilken SanneAlexandra klänning jag hade tänkt bära midsommar 2014 som detta nedan var.

2015 trotsade jag och bar ett set från SanneAlexandra, en knälång vit kjol ihop med en matchande vit topp med lite spets i midjan. Jag minns dock att jag på kvällen bytte om till utsvängda jeans och ett rött linne. Summan av kardemumman, det blev rätt kyligt.

Förra året var jag sjuk men ville inte ligga hemma. Midsommar var väl planerat och jag hade bestämt mig för att bära en vit klänning jag aldrig tidigare burit och aldrig heller kommer att bära. En viss herre i detta hem råkade tappa min brun utan sol tub på den och där var det hejdå med den klänningen haha. Jag slängde ihop något i sista sekund och det fick bli en vit kjol och en vit topp. Sisådär kändes det men vad gör man inte, det är inte så noga. På kvällen åkte jeans självklart på, det blir ju kallt när solgen går i moln alltså.

I år är jag sugen på att bära någon slags omlottklänning och så börja med kilklackar men ha med mig ett par Stan Smith och en stor tjocktröja jag kan dra över. Bekvämt och fint! Här nedan kommer min ”drömoutfit” för i år att ha, för både dag och kväll.

dröm

 

Lite fina omlottklänningar (Adlinks) Från vänster; Svart klänning, röd klänning, röd utan ärm, röd med ärm, ljusblå klänning, ljusrosa klänning.
nelly midsummer

 

Om man vill festa till det lite i byxväg finns det ju en massa fina jeans just nu med blommor och brodyr, det kan vara kul att matcha med någon fin blus. Långkjolar och långklänningar kan vara en bra idé med tanke på att det lätt blir kallt, jag tycker en bra ide kan vara att ha en fin omlottkjol med någon enkel topp och så bara dra över tjocktröja eller jacka på kvällen, likaså med långklänningar.

Länkar (adlinks) Från vänster: Jeans, Randig Byxa, Kjol omlott, Kjol korall, Långklänning, Blus.

midsommar

 

1 reaktion på “Outfit till midsommar?”

  • Lovisa skriver:

    Hej!

    Undrar bara hur gammal du var när du började modella och hur gick det till? Undrar också om du någon gång haft något komplex och hur du isåfall gjorde för att bli av med det eller om du ”fixade” komplexet på något sätt. Du är så himla fin verkligen, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.