En bild som blev helt fel och barnvakt.

Haha, för er som sett mina svar på frågestunden i del 2 nedan, jag nämnde ju att jag skulle börja filma mig men råkade ta en bild istället. Där nedan har ni resultatet. Asnöjd?? Skrattade så mycket. Skrattar ni för er själva ibland? Jag brukar tycka jag är lite knäpp som ibland sitter och tokskrattar åt saker jag tänker på för mig själv. Det är så lustigt.

Nu ska jag sticka mot bussen, jag och J ska ju vara barnvakt ikväll. Ska bli så mysigt! En två-åring och en 4-åring. Här ska det lekas! Sist jag var där lekte jag så att min knapp till mina byxor gick sönder, eller så åt jag bullar för några fler än mig själv haha. Nu ska jag dra på mig skorna och sticka. Puss!

Ikväll kommer ett inlägg upp med tips på midsommar-outfits. Håll utkik <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.