Musse Pigg på baddräkten och tidningar som ringer…

Så skönt med baddräkt, köpte denna igår på Bershka. Den är i mjuk bomull och så sjukt skönt. Drack mitt morgonkaffe i det var en jättemysig morgon tills telefonen började ringa..

För 3 år sedan blev jag kontaktad av säkerhetspolisen kring att en kvinna på Nordirland använt min identitet och begått allvarliga brott. Jag valde att inte skriva om detta i bloggen, jag tycker inte att min blogg är till för att dela med mig av allt som händer i mitt liv, endast lite guldkorn ur min vardag.

Jag har ju redan bearbetat detta som hänt och hade nästan glömt bort det men så igår ringde telefonen och det var min kontakt på säkerthetspolisen (som jag är så tacksam för, TACK till dig) och talade om att fallet blivit officiellt och att BBC hade läckt mitt namn. Att det är jag som är personen denna kvinna snott identitet från. Det hon tagit från mig är mina bilder, inget annat och det är väl det som är nackdelen med att ha en blogg, alla bilder jag publicerar.

Detta är fruktansvärt och sjukt hemskt. Vilken värld vi lever i. Men, jag är okej och detta hände för tre år sedan det är bara att det uppdagades nu ett par år senare pga säkerhetsskäl. Ni kan läsa mer om det HÄR, HÄRHÄR och på många andra nyhetssidor. Som ni förstår är detta helt overkligt för mig och jag väljer att inte kommentera detta mer. Det är flera tidningar som ringer och försöker prata med både mig och Jacob men nu har vi svarat på det vi orkade i morse så nu lämnar vi det här. Hoppas ni förstår!

4 reaktioner på “Musse Pigg på baddräkten och tidningar som ringer…”

 • Johanna skriver:

  Men fy vad obehagligt!! Det är ju hemskt att det finns sånna människor. Kram

 • Sara skriver:

  Men herregud! Vad obehagligt! Och för övrigt helt obegripligt och irrelevant att media postar (flera) bilder på dig och med namn och allt. För storyns del spelar det ju ingen roll vem du är tänker jag.
  Hoppas det här blir överspelat på några dagar och att ni får njuta av resten av sommaren! Härlig semester ni verkar haft också! Kram!

  • Sanne Alexandra skriver:

   Jag vet!! Alltså det är så overkligt fortfarande. Vilka människor det finns! Menar det, dom vill väl samla på sig klick… typiskt media 🙂 KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.