Shopping på semester är den bästa shoppingen

En timme på La Zenia Boulevard och så var vi klara. Vi var så sjukt effektiva jag och min lillasyster! Det är så roligt att shoppa spanska märken här eftersom det blir så mycket billigare så Zara som är en butik jag älskar blir extra kul att kika runt i. Jag är en riktig semestershoppare, jag shoppar inte så mycket annars men just på semester tycker jag att det är kul.

Nu har vi precis ätit en god sallad på takterrassen och nu sitter vi och myser i soffan igen. Hur mysigt har vi det här? Total avkoppling. I morgon ska vi hänga på stranden hela dagen, min och J’S sista dag med sol och bad. På fredag är det hemfärd och då börjar det vanliga livet igen, med full rulle. På måndag ska vi kika på en lägenhet som vi så gärna vill ha. Vi hoppas den är lika fin i verkligheten och att den inte drar iväg allt för mycket. Kan inte tänka på annat just nu!!

Outfit: Kjol & Tisha från Mayla och tofflor från Birkenstock

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

4 reaktioner på “Shopping på semester är den bästa shoppingen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.