NEW YEARS OUTFIT

Då var det snart dags att fira in det nya året. Tänk att 2016 snart är slut, jag känner mig lurad? Hur fort gick det haha? Jag kan inte förstå, detta är det året som gått snabbast hittills i mitt liv 27-åriga liv.

Jag tänkte skriva ett eget inlägg om mitt 2016 och mina tankar inför 2017, ett lite mer personligt inlägg och inte så ytligt som detta. I det här inlägget vill jag faktiskt bara ge er lite inspiration kring Nyårsoutfits. 

Jag brukar oftast klä mig i svart till Nyår, det är självklart inget måste men det har oftast blivit så. Jag gillar att gå all in på fjädrar, siden, glitter, sammet och lite mer speciella plagg än till vardags. Nyår är nog enda tillfället per jag faktiskt burit något som glittrar, jag tycker det är ett utmärkt tillfälle att glittra lite extra!

Outfitsen nedan är endast inspiration, jag gillar att sitta och vara kreativ och sätta ihop outfits jag gillar och brukar då inte titta på prislappen. Men så gör jag alltid, jag kikar på olika inspirationssidor, läser modemagasin och kikar bloggar och inspireras oavsett priser och så sätter jag ihop liknande outfits själv. Mycket av dyrgriparna fastnar i huvudet och så är det enkelt att hitta liknande plagg, om inte finare.

Så om ni inte vill bära mina något från min kollektion. Jag tänker då min ’Halterneck top’ min ’Rib top’ eller min ’Frill Woven top’ eller min ’Breasted blazer’ ihop med mina ’Woven pants’ eller någon av mina klänningar ’V neck back dress’ eller min ’Body’ Jag funderar på att bära min ’Off shoulder dress’ med ett par nätta klackar och fina smycken. Eller så ska jag ha kanske ha min ’Butterfly top’ och ’Pen skirt’ Älskar det.

Om ni inte planerar att bära något från SA (hehe) så skulle jag kunna tänka mig bära någon av dessa outfitsen nedan.

// NYE outfits. I would like to wear something like this…. 

 

NYE

 

NYE by sannealexandra featuring Prada

1 reaktion på “NEW YEARS OUTFIT”

  • Caroline skriver:

    Älskar dina outfit-tips, man blir så inspirerad! På tal om plagg från din kollektion, jag har länge varit på jakt efter din Breasted Blazer men den har tyvärr inte funnits i min storlek xs/s. Jag undrar när den kommer att komma in nästa gång? Så att jag kan vara snabb och klicka hem en 🙂
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.