IT’S A NEW WEEK – LET’S DO THIS

Förra veckan var en riktig kass vecka, på alla sätt och vis. Jag kände mig inte tillräcklig över huvud taget, jag blev sjuk och blev stressad över allt jag hade att göra vilket ledde till att jag blev ännu mer stressad. Jag fastnade i ett sådant tankemönster där man bara är elak mot sig själv för saker man inte gjort eller borde göra. Allting var bara ångest och jag har, vilket jag är glad över, väldigt sällan sådana dagar och veckor men när det är för stressigt ibland dyker dom upp.

Hur som helst, efter många dagars vila så har peppen smugit sig tillbaka och kreativiteten har dykt upp i brist på annat. Det känns så bra!! Jag har verkligen tagit det så lugnt! Ni vet som när man var liten och inte hade så mycket att leka med, då till slut fick hjärnan lov att jobba och man hittade på massor att göra, med det lilla man hade.

Nu är det en ny vecka, en ny måndag här i livet och snart ska vi kliva in på ett nytt år. Ett år för mig som känns som det mest spännande år någonsin! Nu ska jag kickstarta dagen med att springa och träna barre, jag kommer säkert inte vara lika stark som när jag var där sist, men vad gör det. Jag är ju där för att bygga upp muskler och inte för att imponera.

Den här veckan ser jag inga hinder utan bara möjligheter. Låter så klyschigt men jag känner mig verkligen redo för att kriga denna veckan! Jag vet inte hur hjärnan och tankarna kan ställa om så fort men om det är något som är säkert så är det att tankarna styr allt. Efter jag tränat ska jag jobba av lite annat sedan ska jag åka och köpa present till kvällens Cookie Party med tjejerna och fruarna från Devils. Vi alla köper varsin present och tar med oss mat och så ses vi och umgås och byter presenter, det ska bli kul.

Nu kör vi, sista veckan innan Jul & Nyår! Heja!!

// New week and new opportunities. Sounds cheesy but its so true. I had a bad week last week, I got sick and just couldnt do everything that I was so stressed about which made me even more stressed and mad at myself. But after couple of days now just resting im back to normal and ready to do this!! Last week before christmas, feels so good. Im excited! Now im gonna go take a barre class and then Ill work for some hours before I have to fix the last stuffs for tonight cookie party with the girls from the team. That will be fun! Ok gotta go. Let’s get this week started now!! Xoxo

Lite blandade bilder som jag blir glad!

vvvvv
13646734_10154940056598906_1001356556_o
13663595_10154946324713906_198374464_o
bove11
bove22
bove28

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.