AFTERNOON TEA AT BERGDORF

Igår kände jag och Ida för att lyxa till det innan vi skulle försöka hitta julklappar till våra nära och kära samt strosa längs 5h Avenue och njuta av dom fina juldekorationerna.  Vi hade först tänkt att shoppa julklappar och sedan äta middag men vi körde en Afternoon Tea på Bergdorf med massa godsaker och så gick vi och shoppade efteråt. Helt perfekt! Jag rekommenderar varmt deras Afternoon Tea, dit ska jag ta med gäster!

Men, låt mig presentera Ida. Jag känner alltså Ida via hennes pojkvän (eller just ja, numera färstman!!!) som också är från Eskilstuna, precis som jag för er som är nya här. Jag och Ida hittade varandra på en fest i Brooklyn och klickade väldigt fort, vi smet från festen och stack ut och dansade och efter den kvällen fann vi varandra.

Jag och J umgås  mycket med Ida och Johan nu. Vi har inte så mycket svenska kompisar här borta, jag har en hel del tjejkompisar men J har ingen svensk kvar i laget och vi har inga andra par direkt vi umgås med så vi är så glada över att ha ett så härligt par här så nära oss!! Jag och J pratar ofta om det när vi skiljs åt från dom när vi gjort någonting, vi är så tacksamma över att ha dom i samma stad! Vi alla fyra är ju här borta och jobbar, jag jobbar ju från Sverige men vi alla är ofta rätt busy så vi förstår varandra när vi ska planera in saker, det är liksom fullt upp men det är okej. Ingen av oss har direkt tid att springa ute och dricka drinkar jämt i den här roliga och fartfyllda staden, alla är seriösa och måste prestera på jobbet så vi kör ofta massa mat och slappt häng, perfekt för oss! Vi lever ändå hyfsat lika liv så det klaffar så bra =) Vi hoppas på att vi fyra kan få till en resa i vår, håller tummarna! Det är Ida som har den lilla frenchien jag lagt upp bilder på. Jag ska få vara hundvakt till henne i jul, längtar!

Så vi satt i alla fall på Bergdorf igår och åt massa gott, drack mängder av tea och pratade om allt från hormoner till jobb haha. Vi är ganska lika på många sätt och vi skrattar ofta åt det! Grabbarna är rätt lika dom med, lugna och stabila.. inte lika mycket känslomänniskor =) Jag och Ida brukar säga att till grabbarna det är tur att dom har oss så att deras liv livas upp lite men när killarna inte hör så är vi överens om att vi är glada att vi har dom, som lugnar ner oss <3

En så mysig onsdag. Detta kallar jag vardagslyx! Som sagt, perfekt att ta med gäster på nästa gång. Jag tror J’s mor hade uppskattat det. Och även lilla farmor!

// Yesterday me and Ida went to Bergdorf for Afternoon Tea. It was so cute! I loved it. I will bring guests there next time, it was really good. So we thought of shopping and then dinner but we ended up doing afternoon tea (to get some fresh energy) and then we went shopping. Great if you ask me! 

But let me introduce you to Ida. I met her on a house party in Brooklyn, we knew about each other because I knew her fiance from my home town, we are from the same town in Sweden. Me and Ida immediately clicked and we left the party and went to the city and danced all night long. After that nigt, we became friends. Nowadays we hang out a lot all four of us. Me and Ida are very alike and so are Jacob and her fiance. We often laugh about it, they are a lot more relaxed and calm… haha. It’s good that we have our men! So, me and Ida had a great wednesday with a lot girltalk and shopping <3 We are so happy that we have Ida and Johan here. We dont have a lot of swedes that we hang out with here, J doesnt have any other swedes on the team and I have a lot of girlfriends bot no couples so its a lot of fun!

                             

NYC3
NYC4
NYC5
NYC6
NYC7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.