BEUATYLASH – THE RESULT AFTER 6 WEEKS

I samarbete med BeautyLash jag nu använt BeautyLash Eyelash Booster i 6 veckor. Är ni spända på resultat?

Jag har ganska långa fransar i mig själv men däremot inte så tjocka. Det jag upplever nu efter 6 veckor är att dom är mycket tätare, inte nödvändigtvis mycket längre men nu om dagarna går jag mest osminkad, jag behöver varken mascara eller fylla i brynen. Vet ni varför?

Jag fuskade faktiskt lite, jag använde även lite av BeautyLash Eyelash Booster på mina bryn som annars är så tunna och inte så täta. Jag har ju typiskt skandinaviskt hår och mina bryn och fransa har lite tunna strån. Mina bryn är för första gången fylliga!

Nu har jag både fylliga fransar och bryn, det är ju bara winning. Prova du med! Busenkelt. Du penslar på Beauty Lash på fransraden, som om du lägger en eyeliner i 6 veckor och sedan ser du resultat. Jag gjorde alltså detsamma på brynen och det funkade det med.

Jag har tänkt att fortsätta använda serumet så att fransarna håller i sig, tänkte köra varannan kväll eller var tredje kväll. Man kan använda serumet i 10 veckor varje kväll om man vill ha riktigt fylliga och långa fransar.

Om ni är sugen på att prova så kan ni kika på deras facebooksida var närmsta återförsäljare . Ni kanske ska börja nu och inviga 2017 med fylliga fransar och bryn?

Före;

beuaty lash3
beautylash5

Efter;

beauty lashes6
beauty lashes
beauty lashes3
beauty lashes2
beauty lashes4
beauty lashes1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.