WHEN YOUR MOM…

När din mamma dyker upp när du ska firas i din design. Så fint! Hon bar min skjorta och mockakjol och det gjorde hon på allra bästa sätt, så snyggt på henne. Ni shoppar mockakjolen HÄR och skjortan HÄR. (Adlinks)

Och vad bar jag? Också något från mig själv. Jag säljer den här jumpsuiten nedan fast i svart, ni shoppar den HÄR (adlink). Jag tog aldrig in den i ljusgrått men den svarta är en favorit i min garderob men det verkar inte som så många förstått hur fin den är, den säljer inte så bra men den är SÅ fin på!!

bday19
bday13

4 reaktioner på “WHEN YOUR MOM…”

 • Wilma skriver:

  Hej Sanne! Du är en stor inspirationskälla för mig och även jag är sugen att starta eget. Skulle vara intressant att få lite tips vad man ska tänka på och även hur man går tillväga för att få kontant med olika fabriker som ev. skulle kunna hjälp till med tillverkning av tex kläder.

  Kram

 • Elin skriver:

  Alltså ååååh va fin den var i grått!!! ? Kan du inte ta in den också? Jag kommer absolut beställa den då! Kanske till nästa sommar? Måste in och kolla på den svarta! Och grattis på födelsedagen! Så vacker och snygg du är och en riktigt inspirationskälla! Älskar att läsa dig blogg! Ett måste varje dag! Kram!

  • Sanne Alexandra skriver:

   Åh tycker du det! Jag trodde svart skulle konkurrera ut den gråa.. 🙂 Känns som svart alltid är svart men kanske tar in den till nästa sommar då? TACK <3 Stor kram!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.