BDAY SO FAR

J gick på is idag så han väckte mig med fin sång redan vid sju i morse. Han kom med ett ljus i handen och såg ut som lucia innan jag hann förstå att jag fyllde år haha, jag var så trött i morse. J trodde jag fakesov men det gjorde jag verkligen inte, jag sover så djupt och hörde inte ens att han gick upp eller att han hade tvn på. Han hade gjort en smarrig omelett så vi åt tillsammans och jag fick ett jättefint paket innan han stack och tränade.

Jag jobbade ett par timmar framför datorn och sedan drog jag på mig en sammetstopp i blått jag designat och fick hem för en vecka sedan från fabriken i Hongkong, så sjukt nöjd med den!!! Sedan ringde Lin, min fina vän och ville bjuda på födelsedagslunch på Milles, jag åt kyckling med ruccola, pinjenötter, svamp och någon tryffelkräm (kycklingen syns ej på bilden haha, ser ut som ett ruccolaberg bara) SÅ mysigt. TACK <3 Sedan mötte jag upp J och min syster på en kaffe på Joe & The Juice och sedan gick jag och hämtade ut massa samples som jag just gått igenom, provat och skickat in kommentarer på. Jag tänkte ha på mig ett par av byxorna ikväll!!

Nu ska jag avsluta mitt jobb och sedan ska vi åka in mot stan, J har bokat bord på Supper Gården så vi ska dit och äta middag, det ska beställas så mycket tapas. Jag är så hungrig och vi har inget mellanmål hemma så nu ska det käkas middag alltså. Han bara fixar och fixar min karl!! <33 Stort tack till alla som grattat!! Puss.

fölis444
fölis112
fölis1111
fölis10
fölis9
fölis1
fölis8
fölis11
fölis5
fölis4
fölis3
fööööl

10 reaktioner på “BDAY SO FAR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.