BRAIDED MILITARY JACKET

Jag har snöat in mig på dessa militärinspirerande jackor. Jag såg en tjej på ett presskontor förra året med en liknande jag som hon matchade med en svart tisha, svarta stuprörsjeans och boots liknande dessa. Det var en så ruggigt skön outfit och den fastnade någonstans i bakhuvudet.
När jag och J var inne i stan för ett tag sedan hittade jag en liknande jacka från Ralph Lauren Denim & Supply men den var i mjukismaterial och jag vill ha en i ett finare material. Michael Jackson var ett stort fan av dessa flätade militärjackor och Balmain snappade upp trenden och visade upp det på catwalken 2009. Det känns som att trenden håller i sig och nu på senaste tiden har jag sett kedjor som H&M, Mango och Zara ta efter.

Hissar ni eller dissar ni den här trenden? =)

// Braided military jacket. U like this trend?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.