PARTNER IN CRIME

Min fina vän Sharareh har kommit igång att blogga igen. Ni är nog många som känner igen oss ihop, vi har ju dj’at en del och sprungit runt på ett och annat event ihop. Hon är en klippa och vi kompletterar varandra så bra! Saknar henne väldigt mycket så jag är glad över att hon börjat blogga effektivt igen så att jag kan hålla koll på henne dom dagar vi inte hinner prata <3 Spana in bloggen HÄR och så tycker jag att ni ska kommentera något gulligt till henne, sprida lite tisdagskärlek!

Love u long time och kan inte vänta tills du hälsar på och tills jag är hemma i vår och vi kan ta över dj-scenen ihop igen. Hur kul HAR vi ihop?! Ahhh…… Orkar inte med henne så bra hon är.

// My lovely friends Sharareh has a new blog. U should totally check it out! U prob recognize us together since we’ve been seen together a lot. We are a dj duo in Sweden and usually go to all events together. Love this girl!! <3

1 reaktion på “PARTNER IN CRIME”

  • S skriver:

    Ååååh gråter, du är så fin min lil s och saknar ihjäl dig❤️❤️❤️❤️❤️ Längtar tills vi är återförenade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.