JOHN MAYER

Om jag hade fått välja en artist att lyssna på resten av livet nu så är det garanterat John Mayer, det har det varit sedan ett par år tillbaka. Jag tröttnar aldrig på hans låtar och hans musik är den enda musiken jag kan ha i bakgrunden om jag ska jobba samtidigt eller så som tidigare, när jag behövde plugga. Jag blir så avkopplad och jag tröttnar inte på hans musik!

Det var Johanna som introducerade mig ordentligt för honom när vi bodde i L.A (tack!) Jag vet att jag på gymnasiet dansade till en av hans låtar, jag gillade låten men fastnade inte så mycket som jag gjorde i L.A. Johanna hade ofta på hans musik och nu är det min vardag, på ett eller annat sätt har jag haft på hans musik dagligen i flera år. När jag ligger och vilar, när jag städar/plockar, i bilen, när jag jobbar, när jag ska sova. Åh. Dock så finns det vissa låtar jag har svårt att höra, jag byter ibland när en låt kommer för att den är så magstark och väcker minnen. Jobbiga men kanske nu i efterhand fina minnen. Musik är en SÅ stor del av mitt liv, jag är mycket mer än musiktjej än film. Jag älskar musik och det är något jag verkligen behöver i mitt liv.

Jag skulle vilja se honom spela snart igen. Så himla gärna. Jag är glad över att J också är ett stort fan av honom, han har också sett honom live innan så nu skulle jag vilja att vi gjorde det ihop. Här nedan var när jag var på hans konsert i Mars 2010. Jag var alltså 21 på bilden nedan =)

// If i had to choose only one artist to listen to for the rest of my life it would have been John Mayer. I am a big big fan i’ve been since 5-6 years back. His music is the only music i don’t get sick of and the only music i can actually work to, i can focus. I get very calm from his music and it’s a wonderful feeling. I saw him in 2010 and I want to see him again. Im happy that J is a big fan of him too. Ah.. He’s a big part of my life. Some songs are hard for me to hear, it takes me back to memory lane…. beautiful but kinda sad memories you know. Music is so important for me <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.