LAST DAYS FROM IPHONE

Senaste dagarna har jag vaknat, satt mig framför datorn och så har jag jobbat tills jag gått och lagt mig i princip. Motångar på motgångar. Eller jag kanske ska kalla det prövningar, det är svårt att jobba med leverantörer med 12 h tidsskillnad ibland särskilt när tiden är knapp och det inte blir exakt som man tänkt sig- det blir det ju oftast inte det är ju därför det alltid underlättar med mycket tid.

How ever, nu har jag satt en kollektion och nu ska det bara ordnas med detaljer. Bara kriga på! Så taggad på det som kommer in i alla fall och att jobba med vårkollektionen nu är ju roligare än jag kunnat drömma om. Efter en trög dag igår där det mesta gick fel var det skönt att smita ner till en av killarna i lagets wife to be (bor i samma byggnad) och äta middag med två andra tjejer från laget, kika matchen och snacka lite. Så härliga tjejer och det känns kul att få amerikanska vänner! Somnade sedan i soffan medan jag hade tänkt att jag skulle jobba lite till, vaknade av att J kom hem från sin bortamatch.

Nu ska jag dra på mig träningskläder och springa lite på bandet tills J kommer hem och vi ska käka lunch och göra lite ärenden. Jag har suttit still i flera dagar och jobbat så behöver verkligen göra av med lite energi. I eftermiddag ska jag in till stan och umgås med Bella & Mitra, det är Bellas sista kväll.. Tråkigt men jag är säker på att hon är här snart igen! Nu måste jag smita. Vi hörs sen! <3

Vad tycker ni förresten om linnet längst ner fast i svart? I love it.

// Last couple of days i’ve been working A LOT. Im placing a order right now and it’s so much work with it, you know it almost never goes exactly how you planned. Well, i just need to keep my head up and fight for this collection, I know it’s gonna be so so good. Yesterday after a tough day i was invited to dinner to one of the girls in the team, or one of the girlfriends. We had dinner, looked at the guys game and had a lot of girltalk. So nice, so happy that i’ve met these girls, so sweet and it is so much fun to get to know some american friends! Now im gonna run down to the gym for a while, haven’t worked out in all week, just been working working working so im really in the mood for a sweaty run. Tonight im meeting up w some friends, one of the girls is going back to Sweden tonight, so sad but im sure she’ll be back soon. Talk later! <3

2 reaktioner på “LAST DAYS FROM IPHONE”

  • Maria skriver:

    Hej, jag har läst din blogg i flera år och du ger så himla mycket pepp. Kan inte du skriva ett litet inlägg om pepp och att tro på sig själv. Känner att jag är i en period i livet där jag inte har en aning om vad jag vill göra. Har rest runt och sätt världen och känner mig ganska klar med de. Men nu känner jag mig så borta i vad jag vill göra i livet.
    Läste din blogg när du praktiserade på style by tara och nu är du här och bor i new york. Så Inspirerande kämpa på.

  • P skriver:

    Gillar linnet! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.