TRÉS

J åkte iväg till Boston idag för att spela träningsmatch, han kommer hem i natt igen. Jag var uppe vid 8 och åt frukost med honom men sedan dess har jag legat och slöat i sängen, tittat runt på bloggar (tappat det) kollat inredning och catchat up med världen känns det som. Whatsappat från sängen är ju också standard med alla hemma i Sverige.

Nu ska jag snart ta mig ut på en promenad, så skönt. Sharareh skulle slå en pling som en stund, har inte pratat med henne på ett tag. Annars idag? Jag tänkte provköra våran dammsugare, plocka i ordning lite, tvätta, träna eventuellt åka in till stan en sväng och så jobba lite vid datorn. Mysig söndag! Älskar söndagar.

Idag kommer för övrigt sminkvideon upp. Puss!

// J has a game a way in Boston today, he left early this morning but he’s coming back tonight. Since he left I have just been chilling in our bed, reading blogs and catching up w the world. What other plans do I have today? Uhm.. not that much, thinking of cleaning the apt, do some laundry, take a long nice walk, practice yoga, work and maybe meet up w some friends. Love sundays!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.