MAKE UP VIDEO

Sådär då! Jag har tillsammans med Vulpine Tv gjort en sminkvideo på er efterfrågan. Som ni ser i videon är det ingen avancerad sminkning och det mesta sminket i videon kommer från H&M. Hoppas ni inte blir besvikna, har nog inga superknep direkt men det kanske är skönt? Att det är enkelt. Min största prio är att det går fort och att det ska vara enkelt. Jag har varken tid eller lust att stå för länge framför spegeln. Sedan är det härligt när det inte kostar en förmögenhet också, så tråkigt att lägga pengar på smink? Skönhetsprodukter däremot, krämer och sådant är jag svag för så för mig är det ett rån att gå in på Sephora, hej världens bästa kund!

Nästa gång jag inhandlar allt nytt smink ska jag försöka göra lite research innan, jag skulle vilja använda ekologiskt smink utan massa kemikalier och tillsatser och även smink som inte är testat på djur, har ni några tips så får ni gärna komma med dom =)

Jag uppdaterade ju min sminkväska lite när jag kom hit, visar er det i morgon. Har bytt ut min ögonskugga och brynskugga samt solpuder. Har också adderat en rouge och en highlighter nu. I’ll show you men jag sminkar mig fortfarande likadant. Superenkelt och inga konstigheter!

// Make up video.

2 reaktioner på “MAKE UP VIDEO”

  • My skriver:

    Forever Living har grymme produkter, ekologiska, fungerar även för de som är allergiska! Arbetar med aloe Vera och har massor med grymma produkter!

  • ida skriver:

    Tack för videon! Super! Ser framemot att se dina nya produkter du använder 🙂 vad använder du för hårdvara nu? 🙂 vill bara också tacka för ett power inlägg om vänskap! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.