RAINY MORNIN IN NYC

Idag regnar det här och staden är mörk. Jag tycker det är supermysigt och får alltid för mig att jag får mer gjort när det regnar, jag har haft världens flow idag. Så skönt! Bockat av massa jobb, pratat ikapp med leverantörerna i Hongkong, dragit igenom mailen och massa annat. Jag har även kommit på mig drunkna i all inredning på Pinterest, vi längtar så mycket till att flytta in i vår lägenhet på måndag. Åh! Packa upp och boa in sig. Idag har vi inte alls mycket planer, jag tänkte försöka lura med mig killarna på pedikyr, det kan behövas.. och jag vill så gärna ha sådan skön massage, ah. Ganska skönt att inte ha så mycket planerat, det är alltid nice att ta det lugnt när man kan välja det, mindre kul när det är brist på saker att göra så att man inte har så mycket val =)

// It’s a rainy day in NYC. Im still in bed working, think it is so cozy when it’s raining outside and I feel that I get so much more done, I dunno why. I’ve been talking to my factory in Hongkong all morning, the time difference is so bad so we had a lot to catch up on. I’ve also been going thru my email and a alot of other stuff… ok i have found my self drowning in Pinterst a couple of times from all the inspiring interior. We just can’t wait to move in to our apt on monday, why can’t it be monday already? Well, today we don’t have any plans really, I am gonna try to convice the guys to come have mani/pedi w me, it’s a perfect day for it.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.