PAGE & MIDI SKIRT

Förra helgen när min familj + J skulle ut och äta avskedsmiddag i Stockholm bar jag en knälång kjol och så stoppade jag in håret i min jacka så det såg ut som jag hade en page. Plötsligt såg jag 5 år äldre ut, kände mig lite classy sådär.

Jag säger bara knälångt for the win. Och pagen? Så snyggt, om ett par år ska jag kapa av mig det och ha en riktig stilig page. Tycker det är så fint! Vad tycker ni?

Puss på er!

// Last weekend when me n my fam had a Goodbye Dinner i wore a mid skirt, felt so classy. Even more classy when I had my hair inside my jacket so it looked like I had page. Love it! One day I will rock a really hot page. Whatchu think? Like it? I think I look 5 yrs older.

6 reaktioner på “PAGE & MIDI SKIRT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.