NAVY AND WINE

Byxor från Kina, Topp Zara, Skor Massimo Dutti, Jacka IRO, Väska Kina.

// En här om dagens. Nu sitter jag med min juice från juica, provar på att juica i tre dagar. Har ni provat det? Jag ska snart ner till kontoret och packa lite ordrar sedan åka till Myrorna med alla kläder jag ska skänka och därefter till Eskilstuna och krama farmor/farfar och mormor, vi kommer ju inte ses på ett tag! Ikväll blir det häng med Simone, vi ska fira varandras födelsedagar haha. Vi köper aldrig något åt varandra utan umgås hellre <3
 

2 reaktioner på “NAVY AND WINE”

  • Johanna skriver:

    Hej och tack för en helt underbar blogg!
    Skulle du vilja lägga upp ett inlägg där du matchar lite olika höstoutfits? Gärna innehållande ponchos! Nu när hösten närmar sig med stormsteg så är jag sugen på lite nya höstkläder.

    Kram Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.