I’D LIKE TO WEAR

I morgon har jag tänkt att börja packa inför avfärd. Alla dagar/kvällar är nästan fullspäckade efter det så det är lika bra att börja i morgon.
I morgon ska jag jobba sedan åka till Etuna för att krama farmor/farfar och mormor och på kvällen ska jag & Simone äta middag, på torsdag ska vi äta ett stort gäng, på fredag ska vi ha lite tjejkväll hos Lin, på lördag kommer mina föräldrar upp och vi ska ut och äta, på söndag ska jag bruncha med tjejerna och på kvällen äta hos J’s familj och sedan ska vi bo på hotell på Arlanda natten innan. Det blir skönt. Ja och emellan allt detta ska lägenheten packas ur, jobbet ska skötas, ordrar ska packas, abonnemang osv ska sägas upp, jag ska hålla i intervjuer för att hitta en praktikant os.v os.v. Men jag känner mig rätt lugn ändå, en sak i taget.
Först ut? Ta itu med bolaget och sedan sticka och köra två pass på House of Shapes, ett abs & ett ass pass. Det kan behövas, så fort jag kommer till NY ska jag komma igång igen. Nu är det så mycket annat! =)
För övrigt så visar temperaturen över 30 grader där borta så att lägga ner sommarkläderna är ingen idé, dom ska med. Hur härligt? Särskilt idag när det är höstrusk här. Skulle kunna tänka mig strosa runt i outfiten nedan..

NY by sannealexandra featuring satchels

6 reaktioner på “I’D LIKE TO WEAR”

  • så glad för din skull Sanne! Bodde själv i NY i ett år, 2009. Då var jag inte 21 så har kanske inte upplevt det där roliga man också kan göra, men min syster flyttar till Washington D.C i slutet av September, så jag åker ner i April och hälsar på henne. Då blir det några dagar i NY också, om du fortfarande är kvar så hade det varit jättemysigt att ta en Cosmopolitan på något härligt ställe, för det måste man tydligen där.. Hehe 😉

  • Tina skriver:

    Hej Sanne!

    Vad jobbar din pojkvän med? 🙂 I och med att han verkar ha flyttat runt en del och även denna gången tillsammans med dig.

    Stort lycka till!!

  • Anna skriver:

    Jag vet inte om det är min mobil som krånglar men jag kan inte se hela inlägget här pga att bilderna är jättestora, hälften av texten försvinner liksom ut i högerkanten och det går inte att zooma ut. Brukar vara så annars också när du t ex lägger upp bilder och tipsar om olika outfits (aldrig när det är ”vanliga” foton utan endast de inläggen som har bilder som i detta inlägget), då blir bilderna jättestora och går ej att zooma ut och jag får scrolla långt innan jag kan se nästa inlägg. Jag älskar att läsa din blogg och få en massa inspiration så det är lite synd att vissa inlägg blir så, men som sagt, kan vara min telefon som det är fel på. Hur som helst – ska bli så kul att följa dig via bloggen när du flyttar! 😀 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.