NY, HIT ME!

Då var det exakt en vecka kvar tills planet lyfter mot nya äventyr. Som jag längtar?! Det slog mig här om dagen, tänk att vi ska bo halva året i NY och andra halvan i Stockholm. Det har alltid varit en lite dröm för mig att bo halva året i Usa och andra halvan i Sverige men en ännu större dröm att träffa en så fin människa som överträffar sig själv varenda dag och gör mig SÅ glad. Tänk att det blev såhär… Vi har ju träffats i omgångar och varje gång har någon av oss åkt till Usa och vi har lagt ner allt. Denna gången åker vi ihop. Jag bodde alltså också i Usa tidigare för er som inte vet det. Det känns i alla fall rättså overkligt just nu, jag minns hur jag satt och ritade New York Skyline när jag var liten och fascinerades så mycket när mamma åkte hon hälsade på sin vän i NY och kom hem med massa roliga historier och nu ska jag bo där? Livet alltså!

Då är det fullt ös sista veckan, jag vet inte om jag är i fas eller inte, man är ju alltid lite stressad när man ska flytta men jag ska försöka pricka av precis allt jag behöver göra så att jag kan sticka iväg med en skön känsla i kroppen, just nu har jag hunnit med en hel del så nu är det bara kriga på in i det sista. På onsdag tänkte jag börja packa, undra hur många väskor jag behöver ha med mig? Hmm.. Det blir nog iaf 3 stycken? Man har ju en del prylar och bara på en vanlig semester är det lätt att packa för mycket så ni kan ju tänka er. Men men, känner mig inte så stressad över flytten faktiskt. Igår kom faktiskt lite resfeber, det börjar pirra lite i kroppen och särskilt efter att ha tittat in lite bloggar i NY. Älskar den staden!

Nu tänkte jag att ni ska få langa över alla era bästa NY-tips till mig! Kommentera gärna, jag älskar tips och även fast J bott där borta i 5 år  och jag har varit där ett par gånger så är det kul med nya tips och det tar ju aldrig slut, det finns ju så mycket att göra och se och så mycket roliga restauranger, cafeer, brunchställen, barer, ja som sagt, det tar inte slut. Ge mig gärna massa tips i alla fall, det skulle jag uppskatta. Vi får inte vår lägenhet förrän 14e (vi landar 7e) så den veckan kommer vi säkert turista lite haha.

Men först? Inventera hela mitt lager, back to reality och nu får jag sluta googla bilder och tips på NY och överlåter detta till er. Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.