BDAY BASH

Ja ni, nu var helgen över och jag är ett år äldre. Känns bra. Och det känns extremt bra med måndag! Jag har långa todolists att ta itu med, en privat, en företag och en blogg. Alltså det är så rörigt på vissa plan och jag ser fram emot att sätta mig på ett plan i September till Usa och ha bockat av allt och slippa känna ångest över saker som måste göras. Det är en oskön känsla. Men det är bara att pricka av en sak i taget.

I morse kl 7 gick jag och Lin ett varv runt Djurgården i solen, så härligt och skön start på en ny vecka. Hon sprider bra energi och vi pratade om livet och allt som måste bockas av. Sedan dess har jag suttit här på Lins kontor och jobbat. Jag försöker sätta upp planer och strategier för att få allt gjort, det är ju en del. I morgon ska jag och fylla i papper på visum, det ser jag fram emot att få gjort. Nu ska jag snart smita iväg och äta lunch, jag tänker eftersom att denna måndagen redan känns som en bra pepp på veckan kanske man ska köra lunch på mitt favoritställe, Voltaire. Måndagar är verkligen en av mina favoritdagar!

Min helg var i alla fall topp. Bilder kommer! Vi började ju fira lite redan i torsdags kan man säga och sedan har det rullat på. I lördags när jag fyllde så blev jag väckt (efter en utekväll) med frukost (läs resorb) på sängen och sedan åt vi födelsedagsfrukost på Nybrogatan 38 innan vi åkte till Eskilstuna där vi firade på bryggan på landet och även med lite grill och fest med familjevänner hemma hos mina föräldrar. Såååå mysigt! Tack alla <3 Igår kväll somnade vi skönt vill jag lova.

Ikväll blir det hemmamys, längtar. Grilla på balkongen och slänga sig på soffan med en serie. Vilken dröm det känns som just nu! Måste ladda upp för Way out west som vi sticker iväg till på torsdag. Puss! Hoppas er måndag är grym!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.