PART I.

Noa
Här ofta tränar du? Har du hållt på med någon sport? Har du pojkvän? (Y) tack!
Hej Noa!
Jag har varit en periodare på senaste tiden och tappar det ibland med träningen, det ska jag försöka ändra på. När jag väl är igång kan jag köra 3-4 ggr i vek och när jag inte är igång blir det kanske 1 och så lite promenader på det. Jag älskar att röra på mig! I dom perioder jag tappar det rör jag ändå på mig en del, går mycket och sitter inte still allt för mycket. Jag dansade från jag var 3-21 och provade även fotboll när jag var liten, vilket inte var min grej haha. Jag var verkligen en danstjej! Jag har pojkvän ja! Kram

Elena
Vart ska du flytta? Du har inte skrivit något om det här i bloggen, berätta! Man blir ju så nyfiken!
Hallå där! Jag tänkte skriva ett inlägg om det snart =) kram

Rebecca
Hur kommer det bli till hösten med jobbet nu när du ska flytta till USA? Har du planerat hur du ska jobba och om det blir en satsning i USA, hur tänker du kring det? =)
Det kommer funka fint, vilket jag är väldigt tacksam för. Det lanseras en ny sajt snart där mina kläder kommer att ligga och den hemsidan tar även hand om min kundtjänst och packning så jag  kommer kunna designa och jobba via datorn från vilken plats som helst. Jag kommer alltså jobba och skatta från Sverige och får ett flickvänsvisum i Usa. Kring shopen blir det verkligen en storsatsning, jag kommer att köpa in för 10 gånger så mycket mer pengar än tidigare så håll ut, snart händer det grejer! Kram

Anna
Varför tog det Slut med Simon? Var det svårt att gå vidare efter en så lång relation? Har du några tips för att blicka framåt och gå vidare?
Hej! Det tog slut för att det inte funkade. Det var ett extremt jobbigt break up och jag har mått väldigt dåligt. Jag träffade J väldigt fort efter vilket såklart bidrog med mer glädje till mitt liv. Mina bästa tips är att satsa på dig själv och umgås mycket med vänner, reflektera en del men inte älta och leva bakåt i tiden utan försöka blicka framåt. Vissa relationer håller inte och då kanske man får vara glad för det man hade. Men om du blivit dumpad så försök att omringa dig med människor som gör dig glad, passa på att satsa på dig själv in i det sista, gå den där kursen du ville innan men inte passade eller åk till det där landet du alltid drömt om. Kör på medan du bara har dig själv att tänka på. Kram!

Sara
Hej sanne! Du har verkligen en superbra och inspirerande blogg! Har lite frågor jag skulle vilja fråga så här kommer dem =) varför tog de slut mellan dig o simon? Var det ett gemensamt beslut eller berodde de på något annat? Har du kvar dina saker i Sundsvall? Har du några tips på hur man går vidare efter ett uppbrott?Hur träffade du din nuvarande kille? Vem tog första steget? Berätta gärna lite om honom =) vart ska du flytta? Antar att de är utomlands och hur känns de att inte få träffa sin familj/vänner lika mycket? Hur går de med shoppen? Kan inte berätta lite hur de är o ha företag o hur du vågade satsa? Oj vad mycket frågor men skulle va jättekul om du skulle vilja besvara dessa =) kämpa på nu o lycka till med allt!
Hej Sara!
Tack så hemskt mycket, det glädjer mig =) Det tog slut för att det inte funkade. Det var till slut ett gemensamt beslut kan man säga! Jag har inga direkta tips men att försöka sysselsätta sig och så såklart tillåta sig vara ledsen. Det är ju en stor sorg när något man satsat helhjärtat på inte håller såklart, det gör ont att förlora en så nära vän. Men när du då har blivit singel så passa på att ta hand om dig själv och göra allt det du vill göra, passa på att lev loppan med dina vänner. Res iväg om du kan och känner för det och passa på och göra det du kanske inte kunde när du hade någon annan att ta hänsyn till. Min nuvarande kille träffade jag för över 5 år sedan första gången och det var nog han som tog första steget =) Han är en helt sjukt bra människa som jag föll för direkt och när vi nu sågs igen så väcktes alla känslor igen. Jag tänkte berätta i ett inlägg nu snart om vad som sker i höst och var jag ska flytta! Angående det att inte träffa familj och vänner lika mycket så känns det alltid tråkigt men jag är van, har varit runt och flängt sedan jag var 16 så det är inget nytt för mig, vi är bra på att hålla kontakten ändå och tekniken försvårar det inte direkt så det känns skönt! Shopen just nu står ju lite still men runt hörnet ligger en storsatsning och lurar så snart smäller det till. Längtar! Att ha företag är sjukt roligt men slitigt och rätt ”osäkert” man har liksom aldrig några garantier men det är lite charmen med det och eftersom jag gör något jag brinner för ger jag mig aldrig haha, man blir envis och jag jobbar i huvudet dygnet runt egentligen, känner mig aldrig helt ledig. Kram!

Alexandra
Kan du berätta mer om din flytt, vart, varför? 🙂 ska du göra något mer utomlands förutom att jobba med shoppen? Du är grym
Gör det i ett inlägg snart =) Jag ska inte göra något mer, blogga, designa marknadsföra! TACK, du med. Kram

Sara
Hej Sanne.
Jag är själv tillsammans med en hockeyspelare och har varit det hela min ungdom och vuxna liv. Som du förstår så sitter vi liksom ihop kan man säga .. Jag är van att flytta runt tillsammans med honom och vet ju liksom inget annat eftersom vi alltid varit tillsammans. Jag känner dock att jag har kommit på att jag i hela vårt förhållande bara fokuserat på honom. Hans karriär går i första hand, hans jobb styr vart vi bor, vi umgås med hans vänner eftersom det är dom man lär känna i den staden/landet man bor i osv. Jag älskar mitt liv och allt fantastiskt som detta hockeyliv ger oss men samtidigt är jag så jävla rädd att vakna upp och känna att JAG inte har åstadkommit något? Jag känner ibland att jag tappat bort mig själv och vet inte riktigt längre vad jag vill jobba med och vad jag har för intressen .. Känns som jag bara hänger med liksom .. Samtidigt som jag verkligen inte vill flytta hem och vara utan honom .. Hur tänker du kring det? Eftersom du också varit tillsammans med en fotbollsspelare tidigare och nu en hockeyspelare, förstår du då hur jag känner? Stor kram på dig och lycka till med allt!

Hej Sara!
Jag förstår precis. Det blir ju automatiskt så iom att idrottsmän är så låsta till sina jobb och inte kan göra så mycket åt det. Det är ju lättare för oss flickvänner att kunna styra lite över hur vi ska jobba i jämförelsevis. Det är såklart svårt för dig att bygga upp något eftersom ni aldrig kanske riktigt vet var ni kommer hamna eller hur länge ni kommer att befinna er på samma plats. Känner du att du vill åstadkomma något för din skull eller för att det mer känns som att du borde det? Jag tror ibland att många vill åstadkomma något för att det låter bättre och för att det är så vårt samhälle ser ut idag, alla ska vi lyckas. Om det är så att du verkligen känner att du skulle vilja åstadkomma något så skulle du ju kunna börja spåna på vad det kan vara, plugga distans, bygga upp något eget litet projekt eller vad det kan vara  =) Finns massor att göra och det svåra är ju oftast att komma på vad. Steg 1 är ju att inse att man vill hitta på något själv, då har du kommit en bit i alla fall. Allt startar med en tanke! Jag personligen märkte och kände verkligen att jag förlorade många av mina stora drömmar, jag är väldigt energisk och driven och fick inte utlopp för allt jag ville göra så jag märkte att jag blev lite annorlunda, mer sur och lite svartsjuk i perioder för att jag någonstans kände att om han lämnar mig nu har jag ingenting. Idag nu när jag  hittat mitt som jag kan ta med mig runt är det något helt annat. Grejen är ju att är man tillsammans med någon och stöttar den personen i karriären så bygger ni ju upp något ihop, så man ska ju inte behöva känna att man inte har någonting alls men jag förstår absolut känslan. Det är alltid en befrielse att känna att man klarar sig själv. Jag tycker du ska spåna lite på vad du tycker är kul, ibland gör det lilla skillnad och ibland leder det till något stort. Ta någon kurs eller hitta på något du tycker om så kommer resten komma av sig självt, finns massor med saker du skulle kunna pyssla med och förhoppningsvis ta med dig runt, det är ju såklart det optimala. Vill du få till något så får du det =) Stor kram!

Schkurte
Otroligt härlig och sprudlande blogg, den känns så ärlig!
Har läst här ett bra tag nu och vet att de är slut mellan dig o ditt ex, men min fråga är NÄR var det du kände att när det funkar inte ? När du skrev om honom var det som att han var ditt allt o du ville så mycket mer i ert förhållande än vad det kanske var i verkligheten, känns de som du förlorat ditt ”så kallade allt” eller känns det som att du är mer rätt i ditt nuvarande förhållande? Vad är skillnaden mellan ditt dåvarande och nuvarande förhållande? Cred till ditt mod att starta eget o framförallt satsa så att flytta utomland! Vad fick dig att ta beslutet att flytta utomlands? För och nackdelar med att flytta utomlands?All lycka till till dig ! Kram

Tack! <3 Jag vet inte exakt när jag kände det. Han var mitt allt och jag trodde såklart att det skulle vara vi för alltid, annars hade jag inte varit tillsammans med honom. Jag känner mig glad över hur det ser ut för mig just nu, jag är där jag vill vara. Jag vet inte vad skillnaderna är, jag jämför inte men däremot tar jag mig mig gamla erfarenheter med mig in det nya! Jag tvekade inte en sekund när det kom på tal då jag varit sugen på att bo utomlands igen, jag gillar ju nya äventyr och känner att det ska bli extremt kul att äventyra lite igen. Nackdelerna är defintivt att inte träffa familj och vänner lika mycket annars ser jag bara fördelar. Tack! Kram!!

Anna
Vad har du för kup storlek? Hur tränar du och äter? Dricker du mycket alkohol? Är du svartsjuk? Mycket frågor men är så nyfiken. ..
Hej! Jag har 65 C. Jag tränar i perioder haha, går i och för sig en del och rör på mig mycket men jag tappar det definitivt i perioder. Denna sommaren har det absolut varit mycket dryck, hela min vår var ju mer festlig än vanligt då jag blev nybliven singel och inte gillade att vara ensam men nu ser jag ljuset haha. Jag är lite trött på fest just nu och har några roliga tillfällen kvar nu där det kommer bli lite festligt men det lugnar ner sig snart vilket jag tycker är skönt. Har inte råd att vara trött och älskar att känna mig sharp i huvudet! Jag har varit svartsjuk i tidigare förhållanden i vissa perioder men det har nog oftast berott på mig själv. Just nu känner jag mig faktiskt inte ett dugg svartsjuk, J gör mig väldigt trygg och så känner jag mig trygg i mig själv så just nu känner jag mig inte ett dugg svartsjuk. Det kanske kommer komma tillfällen då det uppstår, man är ju bara människa och lite svartsjuka kan ju vara sunt när man är kär men jag brukar gå efter att det inte finns någon anledning att vara sur eller svartsjuk förrän man har en anledning =) Kram!

Olivia
Hej! Älskar din blogg (och ditt jobb) och har några frågor till dig, Hur mycket tränar du och hur ser en vecka inom träningen ut för dig? Hur mycket varierad träning kör du och vad? Hur kom du dit du är yrkesmässigt idag? Vart började du, hur gick du tillväga? (Är själv just nu på väg in i arbetslivet så vore jätte intressant om du berättade lite hur det gick till i karriären, från början liksom) Kram:)
Åh tack! Jag tränar lite olika. Förra veckan tränade jag inte en enda gång och nu kickstartade jag denna veckan med att gå en PW runt Djurgården och tänkte träna efter jobbet med så det är lite olika. Ska försöka få in det kontinuerligt nu, det är härligt att träna och jag vill att det ska vara en naturlig del av mitt liv och inget måste. Jag varierar min träning när jag är igång. Nu snart ska jag köra bootcamp igen två veckor, då är det extremt varierat (och tufft!) Gillar korta intensiva pass med mycket kondition och styrka, i alla fall efter passet, mitt i det ogillar jag det såklart haha. Jag började med att utbilda mig till stylist, fick sedan praktik hos Tyra Sjöstedt som drev stylebytyra som var en webbshop, det var som en lång utbildning för mig, jag gjorde allt där och kände mig redo att starta eget när jag slutade där. Kram!

Emma
hur känns det att ha en ny kille så kort efter Simon? Menar verkligen inget negativt nu, tänker bara mig själv in i situationen då jag och min kille varit tillsammans lika länge som du och Simon var, och jag tror inte jag hade haft svårt för att träffa en ny lika ”fort” om du förstår vad jag menar!
Hej Emma! Det känns naturligt, det bara hände och gick inte att stoppa. Love happens…. det var inget jag ville stoppa heller utan det gjorde mig glad och jag stoppade det inte. Kram!

Sara
Hej Sanne! Vill först säga tack för en väldigt bra och inspirerande blogg! Du verkar alltid vara en sådan positiv, självsäker och glad tjej och det är väldigt roligt att följa dig.Mina frågor är: 1. Hur gör du för att komma ur jobbiga perioder i livet? Har du några bra tips man kan tänka på eller att göra när man går igenom break ups, misslyckanden eller liknande? 2. Sen så undrar jag som precis alla dom andra undrar, kommer din nuvarande pojkvän/vänner att flytta med dig utomlands eller flyttar du helt själv? Är du nervös inför det?3. Har du alltid vetat vad du velat arbeta med/bli, i framtiden?4. Har du alltid varit så självsäker/haft bra självkänsla? 5. Sist men inte minst, vilket tror du blir det trendigaste plagget i höst och hur skulle du styla det?
Hej Sara! Tack så jättemycket =) tack! 1. Jag tillåter mig själv att vara ledsen och älta men gräver inte ner mig i saker, jag försöker verkligen att alltid se saker positivt, det tjänar man på. Jag känner att what doesnt kill you makes you stronger och att allting du går igenom är lärorika. Man lär sig ju inte mycket genom medgångar direkt så att allt jag går igenom ser jag som utvecklande. Det peppar mig att jag får ta mig igenom situationer jag inte gjort tidigare, det ger mig mer erfarenhet. Livet går upp och ner och det måste man acceptera! Ge aldrig upp, se ljuset. Lita på livet. Idag kände jag verkligen The past is your lession. The present is your engine. The future is your motivation. Kom ihåg det! =) 2. Vi flyttar båda! 3. Jag ville bli dansare när jag var yngre. I sådana böcker man skrev i när man var liten och svarade på frågor så skrev jag alltid på den ”Vad vill du bli när du blir stor frågan” modell, skådespelerska, dansare, stylist, designer. Ja ni förstår, jag ville göra allt haha. Men, det var för några år sedan jag hamnade inne i modebranschen och såg att det var en kul business och insåg att jag älskade att skapa, det har jag alltid vetat men inte förstått att det var på den nivån! =) 4. Ja det tror jag faktiskt, det har ju såklart dippat lite i perioder (har jag märkt nu i efterhand) men för det mesta. Jag känner mig trygg i mig själv. 5. Jag tror att det blir kappan!

2 reaktioner på “PART I.”

  • Johanna skriver:

    Hejsan, måste bara fråga dig då jag sitter i en liknande förhållande situation som du. Flickvänsvisum till USA har jag aldrig hört talas om, vilket visa är det?

    • Sanne Alexandra skriver:

      Hej! Det är inget flickvänsvisum så utan ett B1/B2 visum så att jag får stanna lika länge som han har visum. Jag får inte jobba här utan får bo här med honom 🙂 kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.