TUE

Har så mycket ny energi efter resan till Hongkong. Resor har ofta den effekten på mig!

Nu sitter jag och göra listor både privat & för företaget på allt som jag måste styra med i veckan. Det är inte en sak så det blir ett par lugna veckor nu med fokus på träna, sova, äta, jobba nu =) Inte råd att vara trött, måste verkligen vara med i matchen. Ibland får man prioritera bort lite! Det går inte att vara med på allt även då jag hade önskat det..

Nu ska jag köra ett jobbrace och sedan smita ner en snabbis på stan för att köpa lite grejer till företaget. Efter allt jobb idag ska jag på ett event med Metromode, det ska bli roligt att träffa alla. Så ja, efter jobbet fortsätter mer jobb.. Det är så det ofta ser ut för mig. Men det är kul!

Hoppas ni får en kick ass weeek!!! Nu kör vi! Glöm allt som varit och peppa igång dig själv nu, du har allt att vinna och det finns inget annat som kan stoppa dig än du själv <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.