BACK

Efter en 15 timmars flygresa (där jag sov 13 av timmarna) så är jag nu hemma. Har hunnit slänga in lite tvätt, träna och jobba sedan jag kom hem.

Nu ligger jag och laddar upp för en intensiv jobbvecka! Mailen har ju strulat men den är snart i sin ordning igen, håller på att gå igenom den nu och för er som velat beställa Adele trenchcoat samt Blanca byxorna- dom är nu påfyllda.

Här kommer två bilder från den dagen jag var och träffade den fabriken jag ska börja jobba med nu. Så roligt att jobba med dessa grymma människor! Pepp. Höstkollektionen kommer bli helt galet bra!

2 reaktioner på “BACK”

  • ISA skriver:

    Hur kul!? så peppigt att det händer så mycket bra grejer juuu! 😀

  • olivia skriver:

    hej! Blir så inspirerad med det du jobbar med, kan inte du skriva ett inlägg om det och berätta? Hur du fått möjligheten, jobbat dig fram till där du är idag och så vidare? Är det i sammarbete med metromode eller gör du det själv?? älskar din blogg, kram! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.