HAPPY

Efter en superhelg sitter jag nu i soffan med datorn på magen. Jag varvar lite kvällsjobb med att packa. I morgon efter att jag plåtat heldag på Campadre är det dags för Hongkong det ska bli SÅÅ roligt att åka iväg och jobba. Ja och få lite sol och sådant härligt med. Jag var med pappa i Hongkong en natt bara på min första inköpsresa så det ska bli kul att se mer av den staden!

Nu ska jag sova. I morgon kommer fler inlägg upp, har en del bilder på kameran men adaptern till mitt minneskort funkar inte. Suck. Godnatt hjärtan!

1 reaktion på “HAPPY”

  • Jonna skriver:

    Gud vad roligt med HK!! Jag var där i februari och det är en fantastisk stad! Ett tips är att besöka peaken!! Sjuk utsikt! Och äta burgare på butchers Burger! Trevlig resa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.