PRESS.

Idag har vi plåtat lite roliga saker. Längtar till att få se bilderna, vi tror båda att dom kan ha blivit riktigt bra =)

Tycker om dessa två så mycket. Frida & Sharareh, vill ha dom i fickan jämt och plocka upp dom när jag vill ha lite bra råd och pepp. Fina fina tjejer!! <3

2 reaktioner på “PRESS.”

  • lovisa skriver:

    KIKA IN MIN BLOGG! Är du intresserad av trender, tips, resor, skönhet osv. ska du definitivt läsa min blogg! Jag är en fartfylld tjej på 15 år som har bloggat i över ett och ett halvt år. Jag har tidigare blivit utnämnd till veckans blogg på nouw.com och jag utvecklar bloggen vardagligen. Bra uppdatering och variation! Kram

    http://nouw.com/LovisaBriggert

    (ber om ursäkt ifall du inte gillar denna typ av kommentaren)

  • frida skriver:

    Och jag dig <3 PUSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.