WEEKEND.

Då var helgen snart slut. Gillar ändå söndagar, har varit och tränat på Odeplan fightgym för första gången med Damla. Körde deras cirkelfys och det var svinjobbigt, skönt nu efteråt såklart så det var en bra dejt. Tack Damla! Träningsdejter kan ju vara det ultimata? Särskilt om man som vi slog oss ner och drack en juice efteråt och catchade upp lite.

Tillbaka till fredagen (bilderna nedan) jag höll ju i en förfest, vi hade såå kul, ska berätta mer om den kvällen i morgon med mer bilder och bättre uppdatering. Igår var det lugnt, satt i solen på Sveavägen i många timmar men annars var det en lugn kväll. Välbehövligt!

Nu ska jag avsluta lite söndagsjobb här och ta en dusch, middag & chill står på schemat. Söndagar är en ledig dag det med, bara njuta =)

1 reaktion på “WEEKEND.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.