ANSWERS.

Elina

Hej!
Tack för en rolig blogg. Håller med ovanstående att det hade varit kul om du var med personlig i ditt skrivande. Din blogg är grym oavsett!

1: Hade du inte kunnat göra ”sannes-dag” dvs att du fotar och skriver vad du gör under en hel dag mer detaljerat.
2: Hade varit otroligt lärorikt och intressant om du satte ihop en guide om hur man går tillväga när man vill starta ett eget klädmärke. Vad ska man tänka på, vad är första steget, vad för kostnader får man räkna med osv..

KRAM

Hej Elina!
Jag ska tänka på det. Det faller ju inte så naturligt för mig och därav blir det inte så mycket personliga inlägg, någongång då och då när det känns rätt. Det känns även lite också som att ju större bloggen blir desto svårare är det att vara personlig, jag vet inte varför men känslan blir så.. Hur som helst ska jag tänka på det! =)
1. Jo absolut, ska skriva ner det annars glömmer jag =)
2. Jag kan skriva ett inlägg om min resa för att ni är en del som undrar. Håll utkik efter ett inlägg i veckan så ska jag dela med mig av hur jag gjorde! Kram

Mickan
Hej Sanne!

Undrar lite om din webbshop, betalar du den via en webbutveckling-sida eller har John (tror jag han heter) byggt den själv?
Hur hittade du din leverantör i Kina & har du tips på hur man kommer i kontakt med dessa? 🙂
Kram

Hej!
Jag köpte en färdig design så hjälpte John mig att koda det som behövdes och satte ihop den som jag ville! Jag åkte till Kina, jag visste vilken stad och vilket område jag skulle besöka där alla fabriker ställde ut så hittade jag ett par av en slump som jag jobbat med sedan dess =) Mitt tips är att åka till områden där det finns mycket bra fabriker, det finns ju så många olika länder att jobba med. England, Italien, Turkiet, Kina, Hongkong os.v os.v så att kika runt med andra vilka dom jobbar med och samla på dig information så du vet vilken fabrik som skulle passa just dig. Kram!

Elle
Hej!
Vad äter du på en dag?
Varför gjorde du och Simon slut?
Det chokade verkligen mig.
Hur tränar du?

Hej!
Jag äter väldigt olika, ingen dag är väl den andra lik egentligen. Jag kan ta två exempel, i fredags åt jag ägg, knäckemackor och yoghurt till frukost, meze tallrik till lunch (lammkorv, bulgur, hummus, fetaost osvosv) till mellanmål en banan och en knäckemacka och sedan kebabsallad till middag. Hade ju den kvällen den där förfesten så lite chips och popcorn slank ner och på natten när vi hade varit ute klämde jag lite Mcdonalds haha. Blir alltid hungrig när jag varit ute! Igår åt jag avocadomackor till frukost, en tacosallad och lite nachotallrik till lunch, åt en brownie till dessert och till middag carpaccio. Ja så ni ser, ingen vidare ordning just nu, äter ofta och försöker äta så nyttigt jag kan men vill ju leva också så det slinker ner lite allt möjligt! Jag och Simon gjorde slut för att det inte funkade längre, vi är väldigt bra vänner och jag kommer alltid tycka att han är en av dom finaste personerna på jorden. Jag tränar lite olika, går mycket långa promenad, går väldigt mycket över lag här i stan. Annars brukar jag gymma, springa på bandet, dansa eller köra något slags xtremefit eller cirkelpass. Kram!

Sofie
Kul med frågestund!! Jag har en frågande gällande kläder.. Jag är väldigt bred över mina höfter/rumpa och har en kurvig kroppsbyggnad och är rätt lång. Hur tusan ska jag klä mig? Jag vill gärna få det att se mindre ut på bredden men utan att klä mig i endast oversiezed.. Hur ska jag tänka? Vill ju också klä mig snyggt!:)
Tack för en bra och inspirerande blogg!!

Hej!
Jag tycker inte du ska klä dig oversized alls, framhäv =) Satsa på jeans och alla möjliga sorters byxor du trivs i och vågar du använda toppar som inte är så långa. Du är säkert superfin så se inte dina höfter som något problem, vi är ju kvinnor och dom flesta av oss har höfter! Helsvart är ju alltid ett säkert kort när man vill se mindre ut, marinblått med. Om du är lång borde du ju klä i knälånga klänningar, kjolar os.v =) prova! Det är så svårt för mig att svara iom att jag själv är kort och inte så kurvig så jag är ingen expert på kroppstyper sådär men hoppas du fick något tips!! Kram

Josefine
Tack för en inspirerande blogg! Jag undrar vilken storlek du har på dina RayBans? 🙂
58 på dom svarta och 55 på dom mindre! Kram

Johanna
Vad ska du göra i sommar? Vad ska du klä dig i sommar? och kan du göra några collage med fina klänningar,toppar etc till sommaren. Noll inspo just nu och jag vet att du kan fixa det ;) ))

Jag kommer nog jobba en del =) Dock så kommer jag bli av med min lagerhantering i sommar så kommer kunna vara lite var som helst. Jag åker till Hongkong nu 25e maj till 1a Juni sedan ska jag till mina föräldrar i Spanien i Juni en sväng. Jag ska på Way out west i Augusti, och så vill jag njuta av sommaren i Sverige och i mina föräldrars hus och på landet. Lite allt möjligt men det lär bli en hel del jobb!! Jag kan absolut göra ett kollage!! Stor kram

Louise
Hej! Jag undrar över din kost och träning, hur ser en vanlig dags matintag ut för dig? Unnar du dig godis, chips, kakor osv ibland och har du någon tumregel för sånt? Och sen undrar jag över din träning, vad är din favoritträning förutom dans och gymmar du mycket?
Sen en önskan och inte en fråga – önskar mer recept i bloggen för jag har nog testat alla dina du lagt upp och älskat varenda en! Lagar din delizie ofta 🙂 Kram

Se ovan =) Ja det klart jag gör det! Jag föredrar efter att dansa cirkelpass, gillar att ta ut mig till max i kombination av styrka och kondition. Härligt o svettas helt sjukt mycket!! Jag kan börja lägga ut lite mer recept, har halkat av banan lite där. Får tänka på det! Kram

Jonas
Tar ett par frågor från Cafe’s tidigare intervjuer ”att gå på dejt” för alla killar som läser din blogg här 🙂

– Beskriv den outfit som mest maxar mina chanser.
– Självklart har jag duschat ordentligt. Men vad bör jag lukta mer än tvål?
– Jag har fått lära mig att skorna är det viktigaste i mannens klädsel. Stämmer det?
– Låt oss tala lite om hår. Vad ska jag ha för frisyr?
– Jag behöver veta din inställning till skägg. Själv är jag lite tveksam
– Det här med att vaxa bröstet. Är det verkligen en bra idé?
– Vilken känd man borde jag kolla in och ta inspiration av?
– Bara för säkerhets skull: Vilken är den värsta stilmiss jag kan göra?
Mvh,
Jonas

Hej Jonas!
Vad kul att jag har manliga läsare med =) Ska göra så gott jag kan, jag kan ju bara utgå från mig själv men ska försöka svara så utförligt jag kan haha.
1. Jaaa parfym <3 Det skapar minnen!
2. Nja men skor är faktiskt viktigt, jag tycker ofta inte killar (inte tjejer heller) behöver krångla till det så mycket så killar som bär tex jeans och tisha då är det ju riktigt nice med snygga skor, jacka & klocka typ. Det piffar ju upp i och med att outfiten i sig är så enkel så jag skulle nog säga att skor är viktigt =)
3. Oj så svårt. Det beror på? Alla passar ju olika frisyrer men jag har alltid varit svag för liiite länge hår, när det sticker ut lite under kepsar, mössar osv =) MEN många passar i kortare med så det är olika. Inte för stylat iaf haha!
4. Jag tycker skägg är fint men inte för mycket. Jag är nog den enda i mitt kompisgäng som inte är helt tokig i skägg!! Men samma där, vissa passar ju i mer skägg än andra men jag föredrar nog inte så mycket… =)
5. Hmmm.. Om du har jättemycket hår kanske? Har inte funderat så mycket över det men behövs det så absolut!
6. Jag vet faktiskt inte! Jag har ingen koll riktigt på det, finns säkert massa män som klär sig bra men kan inte komma på någon bara sådär. Olivia Palermos kille Johannes Huebl klär sig väldigt stiltigt ibland!
7. Överstyla!!!! Alltså killar som kan bära jeans, tisha och sneakers <3 Jag tycker inte killar ska krångla till det alls, inte för mycket av något. Se lite skönt slappa ut sådär bara… Om ni inte ska på någon tillställning såklart! =)

Hoppas du är nöjd med svaren! Kram

Linn

Hej Sanne!
Jag har varit en trogen läsare sedan du jobbade hos Tyra. Det är tråkigt att du bloggar mer sällan och opersonligt. Vi vill ju veta vad som händer i ditt liv nu när det låter som att stora saker är på gång !!! :) Kul att du verkar må bra och är pepp på livet. Livet är nice!

Hej!
Jaa jag vet. Jag ska tänka på det! Tack!! Ja det är det verligen <3 kram!!

Emilia
Hej Sanne, Roligt med frågestund.
1) Vart har du köpt din skinnjacka?
2) Vilken storlek har du i Janni kavajen från din webbshop?
3) Datear du någon nu?
4) Om du skulle få barn nu vad skulle du då vilja att dina barn skulle heta, både pojknamn och flicknamn?
5) Vad har du för sommarplaner?

Hej!
Ja ellerhur =)
1. Zara
2. XS
4. Det är hemligt =)
5. Se ovan!
Kram!

Sara
Hej sanne! Jag har följt din blogg sen Sbt och hängt med sen dess. Tycker du är en inspirerande och jordnära tjej och du har delat med dig massor av tips och peppande inlägg. Känns som om du på senaste tid att det har blivit färre inlägg och bara mest reklam inlägg. Du har lixom försvunnit. Dina peppande inlägg saknas! Jag förstår att du inte mått så bra nu när du och simon har gjort slut. Men vi finns här för dig o vill hjälpa dig! Vi är flera som gått igenom samma sak. Förstå om du kanske inte vill skriva varför det tog slut mellan er. Men tror vi läsare skulle förstå lite bättre om du berättade nånting än ingenting. Tycker att ni var världens finaste par så blev jätte chockad när man anade vad som kanske hade skett iomed att du slutade nämna honom. Kan du ge lite tips på hur man går vidare efter ett uppbrott? Tog det slut för att du flyttade till sthlm? Har du/han träffat någon ny? Vi läsare finns hör för dig och vill ge dig stöd! Kämpa på nu sanne! Du kommer klara detta

Heej!
Vad roligt, såå länge =) de glädjer mig! Tack!! Jag ska tänka på det. Jag lovar!! Kram kram

Matilda
Hej fina Sanne!
Jag såg för ett tag sen att du har kontakt med en person som hjälper dig att strukturera upp dina dagar och karriärs val verkade det som. Kan du inte berätta mer om denna kontakt? Låter så intressant!
Du verkar alltid vara så positiv och glad och det smittar av sig, men har du dåliga dagar? Eller såklart du har det men hur gör du för att komma över de jobbiga och fokuserar på det som är bra?
Stor kram!!

Hej!
Ja precis =) Jag gick bara 2-3 gånger och sedan kände jag att jag kunde lösa det själv från där. Jag gick hos en kvinna som heter Gunilla och hon sitter i Sundsvall och ibland i Stockholm så maila mig om du vill ha hennes kontakt ifall det passar dig. Det var skönt att ha någon som tittade på mitt liv utifrån då det varit såå mycket senaste året!

Ja jag har dåliga dagar men dom är färre nu.. Jag börjar ta kontroll över mitt liv nu kring hur jag vill leva och det går framåt. Jag är sällan på dåligt humör faktiskt, jag försöker se allt från den ljusa sidan. Prova du med, allt handlar om hur vi hanterar olika situationer. Klyschigt men sant- vi är vår egen lyckas smed =) Kram!

Isabelle
Hej :)
Bra hårtips? Vill spara ut mitt hår men har inte riktigt koll på vad man kan göra för att håret ska må bäst.
Klänningen du hade på dig i new york vart har du köpt den? (Röd? med mönster på)
Kommer du att ta in ”Simone black top” igen?
Tack för en jättebra blogg !! :)

Hej!
Oj, försöka dels må så bra du bara kan inifrån, inte stressa så mycket, det brukar göra att man tappar hår. Annars så försök undvik värmetänger os.v och tvätta det inte för ofta. Jag är ganska dålig med mitt hår men på senaste tiden har det växt som ogräs när jag inte funderat så mycket på det. Glöm inte toppa det med såklart, det gör jag lite för sällan =) Jag har köpt den på H&M. Simone top black kommer inte in igen tyvärr. Kram!

Maria

Kul med frågestund :)

Har följt din blogg ett tag nu till och från och märkte när du bodde i Sundsvall att det blev en del resor för jobb bland annat, var just jobbet en anledning till att du flyttade till Stockholm?
Sedan undrar jag även om det finns större möjligheter för dig i Stockholm om man ser till shopen och annat du arbetar med och om det är lättare att sköta detta genom att bo i Stockholm?
På vilket sätt har din karriär fått ett lyft genom flytten?

Hej!
Ja precis, ja alltså Stockholm är place to be för mig att vara i just nu. Helt klart! Har saknat Stockholm i många år nu och känt att jag ”missat” mycket här som jag hade velat gjort. Det finns absolut större möjligheter här för mig och min business, det går inte ens att jämföra. Jag kan ju numera marknadsföra mitt märke genom att vara på events, jag träffar så mycket människor, jag kan köra en massa events själv och jag har nära till alla dessa möten som blir av nu. Hela mitt varumärke har fått ett stort lyft sedan jag flyttade hit och jag har träffat massa grymma människor att jobba tillsammans med så jag är glad över att vara här! Nu har jag nära till allt det jag tidigare inte kunnat gjort på grund av avståndet. Kram!

Viktoria
Hur ofta tränar du och vad äter du på en dag?
Hur hittar man lättast motivation till att träna?
Jag har upptäckt att jag börjat få lite fina linjer/rynkor och har ångest för det…är det något som du också har och hur hanterar du det isåfall?
Hur får man bättre självkänsla?
Vad hände med Simon?

Hej!
Jag tränar svinbra i perioder och plötsligt tappar jag det under 2-3 veckor när det blir hektiskt med jobb. Så dåligt, måste hålla i det! =) Jag skrev högre upp om hur jag äter. Jag äter så nyttigt jag kan och äter många gånger om dagen men unnar mig såklart också, en hel del ibland haha. Motivationen dippar ju ibland men försök ha tydliga träningsmål och försök minnas att du bör ta hand om din kropp, den ska hålla länge. Man får nästan se det som att träna är ett alternativ alltid, att inte träna ska inte ens finnas med. Vi är gjorda för att röra på oss och vi mår bra av det!! Bara kör! Hitta en träningskompis, det hjälper, då är det svårare att banga. Angående rynkor är det inget jag funderat på ännu, vi åldras ju alla och det hör till. Man får använda solskydd och försöka ta hand om hyn! Bättre självkänsla är svårt att svara på, det är ju så mycket man kan göra men försök att skilj på självkänsla och självförtroende, det gör jag ofta. Vi får inte mäta hur bra vi är genom våra prestationer bara. Men, om jag skulle ge dig några tips så 1. Jämför dig inte med andra 2. Bekfräfta dig själv och våga tyck att du är bra och beröm dig själv! 3. Våga lev i nuet och gör dig fri från skam och skuld (kan ibland behövas professionell hjälp) Men annars också, våga lev ditt liv som du vill leva, känn efter vad DU mår bra av och fullfölj dina drömmar. Jag och Simon gjorde slut för att det var bäst så, vi är bra vänner och jag är glad över det. Kram!

Marie
Hej Sanne!

1. Beskriv din vardags/signatur sminkning samt vilka produkter/verktyg du använder :-) mycket contouring?
2. Vad har du för sommarplaner?
3. Hur många gånger i veckan tränar du och hur länge?
4. Hur har du gjort för att ”gå vidare” från Simon, tips?

Ha det bra och tack för en bra blogg!!

Hej!
1. Det har jag gjort, se inlägget HÄR. Jag kör ingen countouring.
2. Det svarade jag på högre upp!
3. Det är olika.. =) ska köra en massa nu i veckan, är pepp idag. Jag tappar det ibland men tränar som satan vissa perioder, går dock väldigt mycket!
4. Jag har omgett mig med fina vänner och tillåtit mig vara ledsen…
Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.