RANDOM

Här kommer lite random bilder från min telefon. Har gjort så mycket den senaste veckan men har inte fotat riktigt allt. Här kommer i alla fall lite pics!

Här är jag i en taxi på väg till Odenplan för att möta upp två tjejer när jag skulle till London.

I London innan vi skulle hem. Var ju som sagt på en massa möten och sådant som ni kommer få veta sen!

Spontanshoppade ett par fina skor på flygplatsen. Gillar dom massor men dom är än så länge extremt osköna.. Tips?

I torsdags morse var jag lite trött efter att ha landat rätt sent från London men piggnade till av denna dunderfrukosten, jag slog på stort?! Jag Sharareh och Rosanna pratade om lite allt möjligt som vi borde göra ihop i framtiden. Exciting! Snickarbacken 7 har bra frulle, tips.

Detta var alltså efter frukosten (och det var Valborg) och jag mötte upp lite ladies på lunch.

Gick sedan på Yuc’s ashärliga dagsfest och sedan blev det mysig middag på Boquerian innan vi dansade i måånga timmar. Vi rev av Obaren, V, 309, Fou, Rose & Spy. Den rundan! Helt sjukt att vi hann med allt men det var en superkul Valborg trots att vi inte firade vi någon brasa.

I fredags var vi på middag ett gäng på Farang (det måste ni prova) och hade sjukt kul. Jag var rätt trött i lördags så åkte ner till Tuna och åt middag med pappa och familjevänner. Igår (söndag) så åt jag och pappa en härlig frukost på altanten i solen och sedan åkte jag ut till landet och hängde med lite släkt. Det var mysigt! Helgen slutade jag med att storstäda lägenheten, alltid skönt att ha det rent när man vaknar måndag morgon. Ellerhur? =)

1 reaktion på “RANDOM”

  • Hedvig skriver:

    Hej, hur får man snabbast kontakt med dej? Har en väldigt brådskande fråga angående en faktura men får ganska långsamt svar. Förstår att du har många som skriver och att du har mkt att göra, men hoppas få ett svar 🙂 kraaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.