Let’s give it a try.

Idag ska jag börja prova Natural Cycels som preventivmedel, den är helt hormonfri. Jag har talat om för er tidigare att jag mår väldigt dåligt av många olika sorters piller och har provat dom flesta sedan många år tillbaka men aldrig hittat något jag mår bra av. Jag har aldrig mått bra av att äta massa hormoner och har många kompisar som har haft samma problem så därför har jag valt att skriva om detta trots att det kanske är lite känsligt ämne. Tycker bara att det är så pass naturligt så om det kan hjälpa någon så blir jag glad!

Jag själv fick ju problem med min hy ett tag och lade ner tiotusentals kronor på behandlingar och krämer, en dag gick jag till doktorn och fick tips om att sluta med dom pillrerna jag åt då och blev helt bra efter ett halvår. Helt sjukt!

Fick ett tips om Natural Cycels av en vän som jag ska prova nu, lovar att recensera. Har ni provat denna? Kommentera gärna isåfall! Läs om produkten här.

7 reaktioner på “Let’s give it a try.”

  • Rebecca skriver:

    Jag blev gravid efter 3dje månaden med den här metoden mår också dåligt av hormoner. Barnmorskan sa oxå att de finns för lite forskning kring de

  • Josefin skriver:

    Aldrig funderat på kopparspiral? 🙂 Jag mådde också väldigt dåligt av p-piller och ville ha ett hormonfritt alternativ. Har nu haft kopparspiral i säkert 8 år och är jättenöjd 🙂 självklart finns det några nackdelar (tex att den är lite obehaglig att sätta in samt att man kan blöda mer än innan vid mens) men för mig väger det positiva upp flera gånger om 🙂

  • jsg har använt den i två månader nu och är hur nöjd som helst! Man får se diagram och statistik (vilket jag kan tycka är bra inför framtida försök att bli gravid). De rekommenderas att köpa hem ägglossningstest för att få fler gröna dagar (icke fertila dagar). Har inte gjort de ännu men ska nog prova så man vet på ett ungefär för framtiden som sagt 🙂

  • Evelina skriver:

    Varför sätter du inte bara in en kopparspiral? Helt hormonfria och den har man inne i 5 år! Funkar jätte bra, då jag också är känslig mot hormoner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.