HUNKYDORY

Här kommer en outfit från förra veckan. Gillar ju verkligen set så när jag hittade detta från Hunkydory kunde jag inte låta bli att slå till, det är matchad kjol med topp. Ni hittar det på tullhusetliving.se

Bilder: Frida Möller

// Just nu sitter jag hemma hos mina föräldrar. Har haft ett par galet roliga dagar med middagar, festligheter, skratt och massa kul. Ibland undrar jag hur härligt livet är? Nu ikväll blir det lugnt,  pappa lagar middag åt mig just nu och så ska vi bara mysa. Riktigt nice!! Annars känns livet väldigt bra, jag känner mig glad och fylld med bra energi =) Hoppas ni mår toppen har en fin helg!

5 reaktioner på “HUNKYDORY”

  • Emilia skriver:

    Så fin outfit. Vart har du köpt skinnjackan?

  • JosefineT skriver:

    Snygg du är! Måste fråga hur stora dina RayBan’s är? Storlek 55, 58? 🙂

  • anna skriver:

    Tycker du ens om att blogga fortfarande? Finns ju ingen som helst karaktär i din blogg längre. Tråkigt. Nu för tiden skrollar man bara ner eller så har du inte ens skrivit på flera dagar. Du har ingen direkt balans När det gäller bloggen längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.