TIME HEALS.

Då var det tisdag och det har varit en mycket bra sådan. Vaknade glad, mötte upp Sharareh vid 9.00 så kickade vi igång dagen med frukost på AWB följt av massa trendspaning på alla presskontor (det är pressvecka) som visade upp sina höstkollektioner idag. Jag tror vi gick konstant mellan 9-17 och spanade kläder, åt och minglade. Mysigt har det varit i alla fall och jag känner mig fylld med inspiration till kommande kollektioner. Perfekt då jag ska iväg på hemligt uppdrag nästa vecka inför kommande inköp =)

Nu har jag precis kommit innanför dörren, har varit ute och sprungit och kört intervaller. Så skönt! Redan pepp på träning i morgon bitti. Försöker få ordning på min vardag lite, det är så mycket roliga events och saker som sker och det är lätt att det slinker ner ett glas bubbel och träning glöms bort och det mår jag inte så bra av. Gillar att känna att jag har bra rutiner så idag skippade jag allt som hade med sådant att göra och höll mig till kaffe så att jag kunde ta min löprunda ikväll. Att det ska vara så svårt det där med balans ibland? Jag ska i alla fall göra mitt bästa. Jag har bra disciplin när jag bestämt mig.. och envis kan jag vara med.

Nu ska jag nog ta en dusch och sova på direkten, är sugen på att gå upp tidigt i morgon och få en massa gjort. Jag är verkligen inne i ett skönt flow precis just nu, en vecka med massa skoj i NY satte fart på den här damen! Pepp på livet & framtiden är jag med. Godnatt.

1 reaktion på “TIME HEALS.”

  • Alexandra skriver:

    Vad kul att du har fått massa energi! Får man fråga vart den fina kavajen kommer ifrån som du har på bilden? Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.