NY OUTFIT.

3 reaktioner på “NY OUTFIT.”

 • Josefine skriver:

  Tjbba Sanne! =)) Känns som att jag har följt dig innan du blev ”kändis” (haha).. Alltid älskat din blogg men tyvärr börjat klicka in mindre på senare tid.. Känns som du blivit en typisk modebloggare nu, de ända du skriver om är outfits och event :(( va så härligt förut när man verkligen fick följa personen Sanne och ALLT i hennes vardag =)) sånna bloggar saknas!
  Bara lite tankar, hoppas du kan ta de på rätt sätt =)) kram på dig tjejen!!

  • Sanne Alexandra skriver:

   Heej! Åh jag förstår verkligen. Ska tänka på det, så lätt att bara skriva om saker jag gör hela tiden men ska tänka på att dela med mig mer av mig själv. Tack för din kommentar! <3 stor kram!

 • Isa skriver:

  Hej! Var är klänningen och skorna ifrån? Sååå fina!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.