LAST DAYS

I torsdags efter Jannis brunch mötte jag upp dessa ladies för drinkar & sushi. Dansade sedan vidare till Musikaliska och Stures. En helt vanlig torsdagsrunda. Vi skrattade högt på East åt gamla lunarstormnamn och annat. Herregud, magen värkte..

I fredags var jag med och spelade in Galavants nya musikvideo. Roligt att få spela lite teater, det var inte igår =) Det var svinkul, visar er den när den släpps!

Jag & Simone råkade shoppa trots köpstopp innan NY och jag tyckte detta var en perfekt lunchsko. Simone höll inte med och snapade det… haha.. Jag är blind när det kommer till klackar, tyckte denna klacken var så tjock och bra?!

På kvällen bjöd jag och Simone över lite tjejer till mig på påskfest, vi dansade till gamla hits, pratade och drack vin. Mycket kul!!

Igår sov vi ut, latade oss under dagen och sedan åt vi middag på Surfers tillsammans med vänner. Supergott & mysigt!

Idag har jag & Simone varit på gymmet, körde en timme intervaller + styrka. SÅ skönt! Tog sedan en promenad i vårsolen och nu sitter jag på ett tåg till Eskilstuna för påskmiddag med släkten hos farmor & farfar. Åker tillbaka med tåget till Stockholm ikväll igen för att jobba ikapp, jag åker till Gbg för en spännande sak i morgon så måste ta itu med massa jobb ikväll. Hoppas ni haft mysiga påskdagar <3 Glöm inte att Sannealexandrashop har också varit stängt under dessa röda dagar ifall ni saknar svar på mail. Alla ordrar skickas så vänta in ordrarna om dom inte dykt upp, det har varit röda dagar och mycket på posten! Puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.