BUDGET VS LYX.

H&M och Zara köper jag mycket kläder från. Det är dom två budgetkedjorna jag gillar bäst. Jag handlar inte så dyrt över lag, jag gillar att lägga pengar på väskor, smycken och ibland riktigt bra skor & jeans. Solglasögon mixar jag också väldigt mycket budget med dyra och satsar oftast bara på klassiska modeller när jag lägger lite mer pengar på ett par solglasögon.

Mixar ni också fritt? Jag handlar egentligen mest bara det jag tycker om. Jag har oftast inte så mycket tanke bakom det jag handlar, borde bli bättre på att handla bra basplagg. Här nedan kommer lite fint i butik just nu, alla plaggen kommer från H&M.

Hur shoppingsugna är ni just nu när våren tagit över butikerna? Jag tycker det är helt omöjligt att vistas på stan just nu.

Jeans, linne & väst H&M, Vans Zara, Väska Givenchy, solglasögon The Row.

 


Klänning H&M, Hatt Dotti, Solglasögon The Row, Skor Vans, Väska Balenciaga,

Kostym H&M, Skor Zara, Väska Chanel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.