PASTA NIGHT.

Jag skippade en AW jag skulle på i fredags, kände verkligen hur jag behövde ta hand om mig själv och ska försöka lyssna mer på det. Jag är mästare på att tacka ja till allt och känner att jag måste bli bättre på det för man måste ju prioritera ibland.

Hur som, istället blev det en pastakväll hemma hos oss. Vi lagade bruschetta till förrätt och en pasta till varmrätt. Vi köpte färsk pasta och så gjorde Bea hennes specialsås gjord på creme fraiche, färsk persilja, vitlök, hackad rödlök, salt peppar, massa parmesan och sedan hade vi prosciutto på sidan och även mer parmesan att strö över (älska ost!) Ni hör ju hur god den var? Åh. Vill äta den ikväll igen.

Utöver att äta så låg vi bara utslagna i soffan och youtubade klipp tills vi blev trötta. Vi youtubade på massa bra klipp när folk sjunger, det finns så mycket talanger, det är helt sjukt. Jag kan fastna på youtube i timmar.

En mycket bra fredagskväll om jag får säga det själv. Har redan planerat att nästa fredag ska bli likadan =)

3 reaktioner på “PASTA NIGHT.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.