MR.

Oj vilka dagar. En rolig spontanutgång i torsdags, mysfredag/pangmiddag, alla hjärtans dag (och distansförhållande) som ”firades” med stor brunch med vänner följt av Fifty Shades Of Grey, en god middag och lite dans. Idag är det söndag och jag ska jag dricka upp mitt kaffe och bege mig ut i solen för att ta mig till Munchenbryggeriet där jag ska på Yoga games, ska prova på en klass. Kul! Efter det ska jag flyga till Sundsvall, ska bara boka en biljett först, man är ju inte jättestressad över att resa längre.

Ja, så ikväll får jag träffa min valentine. Igår dök denna fina buketten upp, jag blev minst sagt glad och längtar inte mindre efter att få träffa honom.

Massa fler uppdateringar kommer lite senare. Puss! Njut av denna härliga söndagen <3

2 reaktioner på “MR.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.