LA LA LA.

En outfit från förra veckan. Hur härlig & fluffig är inte den här jackan? Ni hittar den HÄR.

Detta var precis efter att jag och Frida hade ätit god lunch på Babel och pratade igenom livet, var det förra veckan? Noll koll på dagarna. Hon är i alla fall klok den där Frida! Såklart så frågade jag henne om vi kunde passa på och fota lite, hon är ju min favoritfotograf så varför inte när man väl ses? Dock så babblade vi på så länge så att när vi kom ut för att fota var det rätt mörkt men det gick ändå. Hon är en sådan där som tar i en dator och det typ glittrar till och blir magi, raka motsatsen mot när jag tar i något och det går sönder haha.

Foto: Frida Möller Editing: Jag.

Byxor Zara, Tshirt Brandy Melville, Halsband H&M, Boots A Wang & Väskan är lånad av min syster.

Förresten, vi hurrar för bloggen idag för att sedan i December har jag dubblat min statistik. Tjoho! KUL! <3

1 reaktion på “LA LA LA.”

  • Hedvig skriver:

    Du är ju bara sååå snygg:) har en fråga, har den där jackan i svart, och min lossar sååå mycket fjädrar, gör även din det?:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.