HELPING HAND.

På ett tåg till Stockholm.

Ska på lunchmöte på Berns & sedan plåta för Campadre. Ikväll blir det lugnt men ska smita förbi en födelsedagsfest med Simone. Det blir nog en bra torsdag. Solen skiner och det är ändå en fin dag idag.

Just precis nyss hörde jag hur en kvinna bakom mig satt och var jätteledsen, jag vill inte berätta vad hon var ledsen över men vi var fler i vagnen som hörde det i och med att hon pratade i telefonen. Strax efter kom två kvinnor och slog sig ner hos henne och lugnande henne, pratade och lyssnade. Nu har dom gått och jag har slagit mig ner bredvid, det är min plats här bredvid och jag tänkte att jag kunde sätta mig här. Jag har inte sagt så mycket men några ord och det känns som hon bara tycker det är skönt att ha sällskap. Jag hoppas det. Tycker att det var så fint att dessa två kvinnor agerade fort med näsdukar och stöd. Girl power! Jag blev så varm i kroppen av att se detta <3 Nu hör jag i alla fall att hon har det stöd hon behöver. Vi alla behöver ibland en hjälpande hand.

1 reaktion på “HELPING HAND.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.