VINN EN PLATS PÅ EXKLUSIV SPELNING MED BEHRANG MIRI NU PÅ TORSDAG.

Har ni sett denna videon? Josef Johansson var med i Melodifestivalen förra året. Tycker att han är duktig och så sprider han glädje och bra energi. Hans videos är alla superhärliga och känns så äkta. Har ni spanat in honom? Han har en massa videos på youtube, jag gillar att lyssna på honom.

Lyssna på hans låt ”Tysta leken” på länken nedan;
http://open.spotify.com/track/5Pi3NC3p4CYmqHS5KIxQRF

Vill du vinna en plats på Behrang Miris exklusiva spelningen i Göteborg nu på torsdag (5/2)? Var då med och tävla! Det är superenkelt och vem vill inte vinna? Ni vet väl vem Behrang Miri är? Denna låten (länk) har ni defintivit inte missat med honom, den har vi nog alla dansat till. Du eller ni som vinner får alltså käka frukost i artistens hotellrum samtidigt som de lyssnar när Behrang uppträder. Hur fett som helst ju.

Hur tävlar man?

– Välj ut ett ord eller en mening ur Josef Johanssons låt ”Tysta leken” (Video ovan) och tolka i en bild eller video
– Lägg ut bilden/videon på instagram och hashtagga #tystaleken
– Vinnaren står för transport och glöm inte att ha öppet konto på instagram så vi kan dra en vinnare.

LYCKA TILL!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.