FUTURE.

I morse hoppade jag upp ur sängen och sprang iväg på ett spännande möte. Det var möte 2 med det här som jag skrev om förra veckan som jag får så bra magkänsla av. Litar ni på eran magkänsla?

Hur som helst, det kändes lika bra idag om inte bättre så jag håller tummar och tår för att det kan bli något stort. Ah! Just nu sitter jag och jobbar i köket och äter chiligryta, om ett par timmar ska jag på ett annat möte, med en person jag helt ärligt aldrig trodde skulle höra av sig för att vilja ha ett möte med mig, det är liksom för svårt att ta in att en sådan framgångsrik människa (som jag ser SÅ mycket upp till) skulle vilja träffa mig för att prata business. Overkligt.

Jag är i en riktigt utvecklarfas och på alla plan är det så mycket som ska struktureras upp, längtar tills det har gjort det. Men ibland är det ju processen som är roligast och inte lika ”kul” när man kommit i land, har ni tänkt på det? Jag tycker ofta att det är så för när man har uppnått vissa saker hittar man (eller jag) genast nya mål att uppnå så det är ju ofta processen som gör livet värt att leva, vi utvecklas ju hela tiden och måste försöka njuta och stanna upp mitt i allt. Vi människor vill ju ständigt framåt, det är intressant.

5 reaktioner på “FUTURE.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.